跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

點解又無o左一半字既 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

原文章由 chloemummum 於 07-7-10 15:00 發表
今年會約埋心怡一齊開生日會, 希望各位嘗面出席 :loveliness:

尋日miss o吾記得係書包

男爵府

唔記得系書包做什麼呀?唔記得

大宅

無呀, 不過心怡今日(10/7)又發燒, 無返學. 係幾時收到?

原文章由 berthanokching 於 07-7-10 12:10 發表
PHOEBE,JENNY,TRACY

有冇收到同學仔的生日邀請咭呀?

BERTHA
:-D 歡迎到我的Blog  :-D

大宅

係呀, 一齊搞birthday party. 搵吓有咩場可以搞, 大家有冇suggestion?

原文章由 chloemummum 於 07-7-10 15:01 發表
點解又無o左一半字既 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

別墅

hihi:lol 各位媽媽我個女喬喬喺7月22日喺M記開生日會呀! 應該大家都會收到1張邀請咭!如果大家到時得嫻就過來玩呀!多謝大家ga出席

大宅

tracy你屋企樓下有無clubhouse呀? 去clubhouse啦

[quote]原文章由 MaMehar 於 07-7-10 18:47 發表
係呀, 一齊搞birthday party. 搵

大宅

岩岩先發現有invitation, 我問峰峰知唔知邊個係希喬, 佢答我" 唔識啵!"

[quote]原文章由 sandycathy 於 07-7-10 21:04 發表
hihi:lol 各位媽媽我個女喬喬

大宅

各位媽咪,

如果你地有唔舒服會睇咩e生? 我星期日病到而家食左藥都好似無咩好轉.........

別墅

原文章由 hybb 於 07-7-10 21:20 發表
岩岩先發現有invitation, 我問峰峰知唔知邊個係希喬, 佢答我" 唔識啵!"

[quote]原文章由 sandycathy 於 07-7-10 21:04 發表
hihi:l ...

hihi:-P 峰峰媽咪 峰峰應該同喬喬坐一張枱ga,我第1日寫咭特登將同學ga名只讀2個字靜低1個字就由佢話我知,墓本上全部都識喎! 喺咪峰峰同你玩呀!有時我個女都會貢

大宅

有clubhouse, 可以游水呀. 我打聽吓可唔可以book 做私人party 先.

原文章由 hybb 於 07-7-10 21:14 發表
tracy你屋企樓下有無clubhouse呀? 去clubhouse啦

[quote]原文章由 MaMehar 於 07-7-10 18:47 發表

公爵府

好媽媽勳章

Bertha

o吾記得將盒生果係學校

大宅

心怡今日返學, 但今朝起身無幾耐, 有少少燒99.8 F 左右. 即刻開冷氣, 因為屋企太焗 (我噚日喺屋企都 99.4 F), 心怡又唔係好出汗, 食咗退燒藥, 退燒就帶佢返學. 佢玩同食嘢都好似正常咁, 但佢唔舒服都帶佢返學, 好似好衰, 搞到我有啲內疚....

大宅

我同心怡一樣睇盈健. 都OK 啦!

原文章由 hybb 於 07-7-10 21:38 發表
各位媽咪,

如果你地有唔舒服會睇咩e生? 我星期日病到而家食左藥都好似無咩好轉.........

公爵府

好媽媽勳章

Tracy

之前係phoebe個clubhouse開過party, 都幾好, 加上又有個波波池, 小朋友又可以出去玩, 你會否考慮下? 我之前都同phoebe提過, 如果ok, 佢會同我book場

大宅

Phoebe,

李醫生7月24日開始喺大埔開番診, 星期二, 四, 六 早上. 元朗就好似唔做... 有咩update 再話俾你聽.

Tracy

大宅

好呀, 又近, 又有新地方玩.

波波池有冇定期洗呀?

原文章由 chloemummum 於 07-7-11 09:22 發表
Tracy

之前係phoebe個clubhouse開過party, 都幾好, 加上又有個波波池, 小朋友又可以出去玩, 你會否考慮下? 我之前都同phoebe提過, 如果ok, 佢會同我book場

[quote]原文章由 MaMehar 於 07-7-10 ...

公爵府

好媽媽勳章

hi 喬喬媽

多謝你邀請倩炘, 22/7我地會出席:lol 尋晚我同倩炘講起, 烯喬請佢去生日party, 佢話我去呀, 係咪一陣去ar 不過佢成日講係雷烯喬, o吾係許烯喬, 原來佢一直搞錯o左個姓氏

係呢, 烯喬係咪都係全日班架? 平時多d上黎呢度傾計, 交流下:)

hihi:lol 各位媽媽我個女喬喬

公爵府

好媽媽勳章

我多數睇中e, 因為每次睇西醫都o吾好, 食完藥仲要勁累

原文章由 hybb 於 07-7-10 21:38 發表
各位媽咪,

珍珠宮

原文章由 sandycathy 於 07-7-10 21:04 發表
hihi:lol 各位媽媽我個女喬喬喺7月22日喺M記開生日會呀! 應該大家都會收到1張邀請咭!如果大家到時得嫻就過來玩呀!多謝大家ga出席

大家都係 Q 媽 到時見:mrgreen:
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

我都有問慇慇...佢都話唔識...可能唔同組
原文章由 hybb 於 07-7-10 21:20 發表

hihi:l ...

首頁

尾頁

跳至