跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

轉左新版,舊 topic 回應唔到 (回應左都睇唔到 )
唯有開個新o既!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

好唔o店!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

super唔掂呀

原文章由 berthanokching 於 07-7-3 17:14 發表
好唔o店!

大宅

前兩日上黎仲要上唔到, 個layout好唔慣呀

男爵府

phoebe,

nokching話慇慇o尋日冇番學,系唔系真呀?

Bertha

珍珠宮

原文章由 berthanokching 於 07-7-4 09:41 發表
phoebe,

Bertha

尋日 QQ 話倩焮發燒呀,唔知好番未呢:(
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

琥珀宮

係呀....尋日佢去做花女呀....sat果日已經幫佢請左假....不過ms. ho尋晚打黎話問候慇慇(佢以為佢病左)....唉.....對學校行政溝通真係有d

原文章由 berthanokching 於 07-7-4 09:41 發表
phoebe,

Bertha

伯爵府

想問你地有無將學校件 blue jacket 放在書包 ? 好似無著過 ?
其實駛吾駛 day day 帶 ? 學校冷氣應該不會好凍

另你地有無 day day 探體溫 & mark在表上, 我除了上年開學時有認真 mark 過, 現在已無 mark 好耐,

[ 本文章最後由 尼加拉伯爵 於 07-7-4 10:36 編輯 ]

男爵府

我有帶,不時之需!:lol: :lol:

男爵府

有帶衫,有Mark 体溫(90%有mark),除左唔記得之外,所以早晨起床都會好忙架!

原文章由 尼加拉伯爵 於 07-7-4 10:30 發表
想問你地有無將學校件 blue jacket 放在書包 ? 好似無著過 ?

另你地有無 day day 探體溫 & mark在表上, 我除了上年開學時有認真 mark 過, 現在已無 mark 好耐,

伯爵府

BK New system, 好眼花花

琥珀宮

冷氣褸就day day都有帶....但係check體溫就只係開學頭幾日有做....第2個月開始已經索性成張紙收起左....無check過

大宅

duno why can't type chinese

i have helped Fung Fung to bring the Jacket, and Ms Ho said will let them wear it after they wake up (noon sleeping)

I haven't 探體溫, coz 99 send him to school, rather than me........

男爵府

好唔鍾意新的system,之前有d o野冇左!
原文章由 尼加拉伯爵 於 07-7-4 10:58 發表

公爵府

好媽媽勳章

jenny

QQ好叻, 係ar, 尋日chloe臨放學6點幾開始發燒, 老師仲同佢貼o左張bb退熱貼, 不過成晚都無退燒, 一直到今早, 所以我今日無俾chloe番學, 但今日上午已經完全退晒燒, 可能呢排食得太多熱氣野, 所以今之發o左出黎, 如無意外, 聽日會返學

原文章由 webjen 於 07-7-4 09:51 發表

尋日 QQ 話倩焮發燒呀,唔知好番未呢:(

公爵府

好媽媽勳章

我日日都有帶, 有時學校d冷氣都好勁, 以備不時之雖 探體溫就會記得嗰日就探, 一個月都有一半無mark

公爵府

好媽媽勳章

搞到我都無心機成日上黎

原文章由 尼加拉伯爵 於 07-7-4 10:58 發表

大宅

心怡日日都帶, 有時同佢放學隻手仔都凍.
探體溫個表就無mark好多日啦!!

:-D 歡迎到我的Blog  :-D

大宅

心怡噚日發燒都無返學, 只係發燒, 無其他. 唔知點解!
今日退咗燒返學啦!

大宅

好難先搵返個Forum. 轉咗layout怪怪地!

首頁

尾頁

跳至