跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

試下出唔出到先:)

男爵府

報到

c左兩日, 今日終於用得到啦!!

不過轉晒d格式, 好似唔係咁方便

珍珠宮

仲好似會食post添

男爵府

好媽媽勳章

Hi Hi

好似有d唔慣, bk好似仲係short short o地, 成日都login唔到!!

男爵府

原文章由 小小靖 於 07-7-3 14:25 發表
仲好似會食post添

乜野叫食post呀??

大宅

aiya,
超級唔方便呀, 搵咗好耐先知點login, 又攪咗好耐先出到post, 好煩呀

大宅

原文章由 sennywoo 於 07-7-3 15:12 發表

乜野叫食post呀??

出咗d post 唔見咗呀

男爵府

係喎, 真係唔見左喎

[ 本文章最後由 sennywoo 於 07-7-3 15:42 編輯 ]

珍珠宮

原文章由 sennywoo 於 07-7-3 15:12 發表

乜野叫食post呀??

頭先我係part 5到打左個post,但就睇唔到,即係bk食左我個post囉,你去返part 5丫,你見到manyu出過post,但就見唔到佢既msg架

大宅

原文章由 小小靖 於 07-7-3 15:32 發表

頭先我係part 5到打左個post,但就睇唔到,即係bk食左我個post囉,你去返part 5丫,你見到manyu出過post,但就見唔到佢既msg架

係呀, 係part 5果度我最last 見到果個post 係senny 6月28 ga 啦, 之後果d 就mud 都見唔到...
你地講過d mud 呀

男爵府

原文章由 hoheima 於 07-7-3 15:34 發表

係呀, 係part 5果度我最last 見到果個post 係senny 6月28 ga 啦, 之後果d 就mud 都見唔到...
你地講過d mud 呀

唔駛擔心, 呢兩日都無人講過野, 之後個bk就c左啦

男爵府

不過每次睇post都要拉番去下面睇唔係好慣, 以前update既post係最前就最好

男爵府

好媽媽勳章

jshoppers d 3 仔返o黎la...

sylviawong:
A31801....H款....LL.....無貨
A33405....A款....1.......JP¥ 1640
E37003....C款....LL.....JP¥ 2295
E15901....B款....M.....JP¥ 2190
E11005....A款....64.....JP¥ 1090
TOTAL: JP¥7,215 (hk$469)

manyu:
E37003....B款....LL.....無貨
E36902 ....C款...LL.....JP¥ 2,295
E16103 ....C款....M.....JP¥ 1,680
A31801....H款....LL.....無貨
A31801....P款....LL.....JP¥ 2,345
A32810..............LL.....無貨
A32804..............LL.....JP¥ 2,540
A20201....Y款......L.....JP¥ 1,140
A20402....C款.....M.....JP¥ 2,240
A65601....B款....110...JP¥ 1,440
A66605....A款.............JP¥ 1,140
TOTAL: JP¥14,820 (hk$963)

靖:
A30002...B款....M.....JP¥1240
E10901....B款...L......JP¥1680
TOTAL: JP¥2,920 (hk$190)

mami0307:
E35403....B款...L......JP¥2290
E37901....C款...LL......JP¥2490
E35302....A款...79......JP¥2190
E37801....H款...LL......無貨
Total: JP¥6,970 (hk$453)

fionafiona:
E15901....G款....M......Y2190
E63803...A款....90......Y1090
E63803...C款....90......Y1090
Total: JP¥4,370 (hk$284)

伯爵府

到, 打少過10個字, 出唔到post的

原文章由 小小靖 於 07-7-3 13:55 發表
試下出唔出到先:)
星期五是無飯主婦日

複式洋房

真係好煩, 下下要碌到最尾, 版面轉晒仲未慣

大宅

係呀!超級唔方便呀! 仲有呀澄澄變左肥妹,波波變左長面仔呀!

[ 本文章最後由 HoManYu 於 07-7-3 17:23 編輯 ]

大宅

好在小小靖咁袂手出個part6咋!
出唔到張相呀?試下去http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/homy224/album?.dir=mail&我尋日去左小欖個跳X市埸,買左4本防水書仔~(10蚊4本呀)荷花有得買唔記得40定60蚊套ga......仲有D有b b聲既Disney膠公仔2蚊一袋咋!我買左2袋有5隻公仔,勁抵呀!

ada,可以諗下買黎做0805生日禮物喎!我睇過唔係次貨黎ga!可能多買多送添!

[ 本文章最後由 HoManYu 於 07-7-4 01:05 編輯 ]

大宅

Thank you, Duck Duck,
睇下C6邊日得閑上黎?丫!:loveliness:

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

唉 , 看死人........

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 HoManYu 於 07-7-3 17:27 發表
出唔到張相呀?試下去http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/homy224/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/ph//my_photos我尋日去左小欖個跳X市埸,買左4本防水書仔~(10 ...

開唔到張相呀 !
不過 , 無聊時去行下跳蚤,都係個不錯的選擇:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至