跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 37)

24hrs mau 人

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 37)

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

portiabb 寫道:

頭先去其他 topic dou 左一圈,
諗住番轉頭如果都無 mau 人就 off 機

琥珀宮

仲諗至今晚實多人添

琥珀宮

仲諗至今晚實多人添

不過禾都巧勀, ng 頂得巧耐

仲有.............. bk 突然又超 "士no" ar

琥珀宮

今日去左邊呀
keroppipooh 寫道:

不過禾都巧勀, ng 頂得巧耐

仲有.............. bk 突然又超 "士no" ar

琥珀宮

頭sin再整多次糯米糍....終於成工唔痴手 ...不過個賣相植差 長方型 :-( :-( :-(

琥珀宮

今日去左邊呀

勀都 ng 比咩 :tongue: :tongue: :tongue:

今日咪去左理工 din + 睇煙花 lor

琥珀宮

頭sin再整多次糯米糍....終於成工唔痴手 ...不過個賣相植差 長方型 :-( :-( :-(

我 ng 介意外表 wor
最緊要有得食

琥珀宮

咁有幾攰呀
睇得清唔清楚呀 我係tv度睇咋
ok啦....又係燒錢咁燒

勀都 ng 比咩 :tongue: :tongue: :tongue:

今日咪去左理工 din + 睇煙花 lor

琥珀宮

不過我老公好嫌棄個相頭囉....我一路整佢就一路笑

我整左2隻味....芒果...奶黃...我就覺得芒果好食d....奶黃太甜

我 ng 介意外表 wor
最緊要有得食

琥珀宮

咁有幾攰呀
睇得清唔清楚呀 我係tv度睇咋
ok啦....又係燒錢咁燒

其實我覺得 d 煙花黎黎去去都係咁 ge 樣,
不過叫做 ng 駛同人迫又可以帶2個鄉下仔見six下咁 lor :mrgreen:

琥珀宮

鄉下仔← :-( :-( :-( :-(

咁有無聲效 我覺得睇煙花要現場聽埋聲sin開心....

其實我覺得 d 煙花黎黎去去都係咁 ge 樣,
不過叫做 ng 駛同人迫又可以帶2個鄉下仔見six下咁 lor :mrgreen:

琥珀宮

不過我老公好嫌棄個相頭囉....我一路整佢就一路笑

我整左2隻味....芒果...奶黃...我就覺得芒果好食d....奶黃太甜

我 ng 會笑你 ga, 下次我幫你哽左佢 na
芒果....奶黃.... 我都係 like 芒果多 d

今晚我地個餐甜品都係芒果 lo 米池 + x子桂花糕

琥珀宮

整完好少會再整囉.....你今晚dinner果度吃西定中ga 消費大唔大....如果唔大....可能諗下下次有煙花睇果陣book果度...因為大我老公一家唔肯去
我 ng 會笑你 ga, 下次我幫你哽左佢 na
芒果....奶黃.... 我都係 like 芒果多 d

今晚我地個餐甜品都係芒果 lo 米池 + x子桂花糕

琥珀宮

鄉下仔← :-( :-( :-( :-(

咁有無聲效 我覺得睇煙花要現場聽埋聲sin開心....

coz 我就咁響入面睇 (隔住玻璃)....
果 d 好碎料 ge 聽 ng 到聲,
臨尾果 d 就聽到澎澎聲 lor
我有 d fd 就行出出面露天睇

琥珀宮

我記得好細個試過現場睇煙花....真係好震撼.... 仲要睇住d煙花好似pok埋黎咁

coz 我就咁響入面睇 (隔住玻璃)....
果 d 好碎料 ge 聽 ng 到聲,
臨尾果 d 就聽到澎澎聲 lor
我有 d fd 就行出出面露天睇

琥珀宮

整完好少會再整囉.....你今晚dinner果度吃西定中ga 消費大唔大....如果唔大....可能諗下下次有煙花睇果陣book果度...因為大我老公一家唔肯去

今晚 set 左食一圍果 d (好似去磡果 d).......
我覺得 ng 貴 lor, 我地10+幾個大人,
(2個 bday 無計) 都係$225/人,
無煙花睇都要咁 ge $$$$$ na.
同埋最緊要 d 食物都 ng 差

不過幾攪笑, 上完個翅就熄燈等睇煙花,
睇完 g 後就開燈繼續上菜,
g 後居然 d 部長 走哂出黎逐張 table 敬
祝個個身體健康, 樣樣都好咁 wor

琥珀宮

咁又真係唔貴bor.....仲有得睇埋煙花
不過出黎敬酒呢下真係好攪鬼bor.... :-( :-( :-( :-(

今晚 set 左食一圍果 d (好似去磡果 d).......
我覺得 ng 貴 lor, 我地10+幾個大人,
(2個 bday 無計) 都係$225/人,
無煙花睇都要咁 ge $$$$$ na.
同埋最緊要 d 食物都 ng 差

不過幾攪笑, 上完個翅就熄燈等睇煙花,
睇完 g 後就開燈繼續上菜,
g 後居然 d 部長 走哂出黎逐張 table 敬
祝個個身體健康, 樣樣都好咁 wor

琥珀宮

我記得好細個試過現場睇煙花....真係好震撼.... 仲要睇住d煙花好似pok埋黎咁

我由出細到大都係 live hh (好近 pier),
果時細個都好似有去過睇, 不過已經無 mud 印象.
直到搬去婆婆e+果度 (趕 cny 前搬),
果次年初2個煙花就咁響間屋度睇,
直情響我面前, 真係好正.... 學你話 dry....
d 煙花好似跌落我個頭度咁

不過到第2年前面果期已經起好遮住左 lu

首頁

尾頁

跳至