親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

點樣可以由tko 去 機場 平而快???

點樣可以由tko 去 機場 平而快???

8折taxi 好貴,

但E22A 成 要成個幾2個鍾先到airport!

thanks

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

民房

Re: 點樣可以由tko 去 機場 平而快???

HK$250 by taxi, below 45 mins

大宅

你早去定晚去?
如果晚去..call車好似$200..
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

別墅

我想問下由太古去機場 call 的士要幾多錢,同埋有冇電話可介紹給我呢 ?

Many thanks

明天會更好..... 活著便是完全冇可比的精彩啊 !

大宅

thanks 各位,

唉! 去airport 真系好貴!!

背熟佢,被罵者一定比你罵到目定口呆!
講 你 又 唔 聽 , 聽 你 又 唔 明, 明 你 又 唔 做 , 做 你 又 做 錯 , 錯 你 又 唔 認 , 認 你 又 唔 改 ,改 你 又 唔 服 , 唔 服 又 唔 講 ...

首頁

尾頁

跳至