影視娛樂

跳至

首頁
12345...36

尾頁

琥珀宮

引用:Quote:SandyKL+發表於+14-2-4+18:39+女主角

原帖由 mickeyeva 於 14-02-07 發表
吳珍熙和Clara, 其實個樣都唔靚, 暫時4集都OK, 國醫生都好有型!不過每個人睇劇的感覺都唔同! 好似 ...
係呀!世界唔會只圍住自己口味轉,總之,自己鍾意就鍾意,唔好理其他人點睇,口味各有不同。不過能有如此胸襟,非要思想成熟,或者有一定眼界才能體會到。

我鍾意睇古裝的朴有天,時裝嘅佢唔係咁啱我口味,睇咗頭3集《屋塔房世子》,小丑式攪笑我頂唔順,都係鍾意睇佢著古裝演書生,文質彬彬才啱睇。所以我棄了呢齣。但佢嘅《3 Days》我有興趣,題材合我口味。

男爵府

智孝我有追呢套同星星

男爵府

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

睇到第6集, 都不錯!
綽盈媽咪 ;-)

子爵府

引用:智孝我有追呢套同星星

原帖由 lawkaka 於 14-02-09 發表
智孝我有追呢套同星星

琥珀宮

納悶咗5集,係第6集男女主角終於似樣啦,編劇終於俾觀眾見識

女主角能做到醫生嘅才華,之前講到佢2個太差,國醫生與崔醫

生搶哂鏡,最豈碼吳珍熙救人的心係存在的,而且仲好似國醫生

咁有專業精神。依家個心想佢同國醫生一對,雖然明知冇可能。

大宅

回覆:韓劇 - 急診男女 宋智孝和崔振赫

哩套幾好睇,我都追緊。宋智孝好戲好自然。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都好希望國醫生同珍熙一齊, ,不過最後編劇一定會珍熙同前夫復合, 但她的奶奶實在太難頂了(她做的角色大部份都不討好, 令人討厭)! 他們展開三角戀, 都唔錯呀, 多啲國醫生和珍熙的對手戲, 他越睇越有型。 今集週一情侶出場, 真是一個驚喜, 可惜戲份太少了!

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我已經安排晒時間來睇啦~

星期日、一及二
睇急診男女,Running Man,爸爸我們去哪兒

星期三
睇返奇皇后

星期四及五
睇來自星星的你

星期六
睇返奇皇后

咁樣安排最好啦~
暫時無咩時間睇其他野

晴ching媽咪  勁!! 我都係睇來自星星的你同急診男女咋  發表於 14-2-17 03:17
mickeyeva  好犀利!  發表於 14-2-14 00:53
사랑합니다.

琥珀宮

mickeyeva 發表於 14-2-13 15:18
我都好希望國醫生同珍熙一齊, ,不過最後編劇一定會珍熙同前夫復合, 但她的奶奶實在太難頂了(她做的角色大部 ...
果個演奶奶一向係一個打扮好獨特嘅阿豬媽,我睇佢有份演出嘅

劇都係扮上等人,及對阿仔身邊的女人不滿意的母親,對佢冇咩

感覺,但好有印象,因為每次見佢打扮得好另類。

呢個編劇係幾奇怪,吳珍熙望住國醫生對穿窿袜係咁傻笑,笑

一笑就好啦,仲要笑到收唔到咀,有咁好笑咩?呢場戲唔有點

無厘頭,唔知想表達咩嘢

ahjoechan  同意。
睇到第九集。几拖。唔知仲有無氣力睇落去。  發表於 14-4-3 16:02

琥珀宮

kingkingtc 發表於 14-2-13 17:57
我已經安排晒時間來睇啦~

星期日、一及二
我都好忙,唔理時間,手上劇有《星星》、《感激時代》、

《急診男女》,呢3齣追貼,預備開《看見鬼的刑警處容》,仲有

《請回答吧 1994》與《Iris 2》係攝時間,不過2齣都睇得好慢。

仲有1981年《無雙譜》重溫中。

真係希望又有長假,我可以日夜無間地追。

mickeyeva  好犀利!  發表於 14-2-14 00:53

大宅

有晚唔想訓…一次過睇曬6集……
輕輕鬆鬆劇情大路的劇集。
暫時會繼續睇落去。

崔振赫個樣望落真係有啲似李敏鎬。XD
昌珉阿媽真係黑人憎。同佢啲衣著…真係不敢苟同……
另外我都係鍾意國醫生多過昌珉。=P
暫時我未係好睇到昌珉的優點……

男爵府

hashtag影視迷勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

SandyKL 發表於 14-2-14 00:19
我都好忙,唔理時間,手上劇有《星星》、《感激時代》、

《急診男女》,呢3齣追貼,預備開《看見鬼的刑警 ...
看見鬼的刑警處容
我都會追呀~ 因為勁鍾意男主角~
吳智昊高大有型又有酒窩

사랑합니다.

琥珀宮

引用:Quote:SandyKL+發表於+14-2-14+00:19+我都

原帖由 kingkingtc 於 14-02-14 發表
看見鬼的刑警處容
我都會追呀~ 因為勁鍾意男主角~
吳智昊高大有型又有酒窩
我都鍾意吳智昊,佢似日本仔多過韓仔。

男爵府

引用:Quote:原帖由+kingkingtc+於+14-02-14+發表

原帖由 SandyKL 於 14-02-14 發表
我都鍾意吳智昊,佢似日本仔多過韓仔。
有同感呀~
不過佢係韓國人,所以更鍾意

사랑합니다.

琥珀宮

kingkingtc 發表於 14-2-15 11:15
有同感呀~
不過佢係韓國人,所以更鍾意
《看見鬼的刑警》睇咗2集勒,劇情幾緊湊,唔錯,吳智昊仍然

咁英俊。

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好似好好睇

伯爵府

衣套幾好笑,必模媽媽今次好man, 一路睇一路笑,一跌鬧,個個都唔帶口罩

男爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

今朝睇到第七集,好好睇,好期待第八集,好想睇到男女主角復合,因為我覺得d老公永遠都唔識欣賞同珍惜個老婆,到無左之後先體會到個老婆係幾咁好!所以好想睇到智孝做左d咩令振赫要返佢!

伯爵府

我好鍾意d愛情線!不過初初睇智孝個角色好唔鍾意,因為做醫生黎講佢太失魂同大意,好彩後尾呢幾集都好d,起碼好熱心救人,如果唔係肯定睇到我好失落

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

這套劇集都幾意外驚喜, 本來諗住麻麻地, 但睇到第七集, 都不錯, 今集好正, 智孝對國醫生有FEEL了, 令到前夫呷醋, 而且我認為前夫覺得智孝工作表演個佢, 有些自卑感! 男人就真係咁衰, 起初當草唔珍惜, 現在就覺得走寶!

不過好失望, 第8集冇得睇住聽講,好似拍唔切定点,轉做急診的特別專輯(回顧1至7集)!超期待第8集!

澍媽  真係意外驚喜好好睇,先前無諗住追此劇,見到係崔振赫,悶悶地開來睇,一口氣睇哂11集,  發表於 14-3-4 13:54
SandyKL  第8集明天咪冇得上線囉。  發表於 14-2-16 23:23

首頁
12345...36

尾頁

跳至