夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 你本身性格火爆d, 定你老公火爆d??

EVA222 寫道:
我比較火爆+蠻橫無理,年紀大了收左好多.
老公係長子,對任何人事極度包容體諒,忍耐力強,就係「對人仁慈即係對自己殘忍」果種人.
我都擔心好似壓力煲,唔識紓發好易埋單.

e.......我地都幾似喎!

我比較火爆, 可能受老公影響 & 年紀大了收左好多。e+只係
阿仔多d。

老公雖然唔係長子,但對任何人事極度包容體諒,忍耐力強,就係「對人仁慈即係對自己殘忍」果種人.
天空之城, 快樂之地

大宅

me ar

民房

係......我老公d eq又係超低, 小小事都發顛, 連對住佢亞媽都係咁....明明係佢激嬲我, 我一嬲, 佢又仲發脾氣大過我....唉....
onon1022 寫道:
我老公eq比較低...好多時佢唔鍾意...就會發脾氣或者黑口黑面...

等待驗證會員

對住個仔個c6勁暴,對住其他人就勁冇氣 :evil:

複式洋房

應該係半斤八兩

講黑面就應該係我多啲,可能係我個樣容易七情上面啩,有時就算只係唔多鍾意,就已經俾人話我面黑黑。不過我大發老脾就好少,一發就會好大煲。

隻怪獸發嬲就多數一係唔出聲,再嬲啲就直接落街,嬲完先返嚟。如果係工作上唔開心,佢會鬧人鬧到條氣順返先收工。 我成日都笑佢啲夥計收啲人工純粹係俾佢鬧o既心理補償嚟。
東東 B 去打獵啦! :-D

子爵府

牛年勳章

通常我會火爆D,老公係太淋

伯爵府

牛年勳章

AnnieCC 寫道:
係......我老公d eq又係超低, 小小事都發顛, 連對住佢亞媽都係咁....明明係佢激嬲我, 我一嬲, 佢又仲發脾氣大過我....唉....[quote]
我老公eq比較低...好多時佢唔鍾意...就會發脾氣或者黑口黑面...
[/quote]
我老公又係咁~~
而且超情緒化 , 無端端唔知發生咩事 , 又係度發脾四鬧人
想搵日佢無鬧過人都幾難
勁難頂 , 超想同佢離婚
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

翡翠宮

我對住屋企人就喜怒衰樂一眼就可以睇得出 但對住朋友唔知點解d eq高d架啦我永遠都係 :lol: :lol:

侯爵府

畀面勳章

我同你性格一樣, 也同樣嫁咗個黑面神老公, 佢平時d EQ 都幾高, 人哋踢埋嚟都可以分析過先出聲, 但硬係佢自己心情唔好又或好累時, 就好似成村人欠佢咁, 真係好Q討厭, 有時同朋友或我屋企人一齊真係好尷尬, 以前我會氹佢, 氹唔到就嬲佢, 而家話知佢發神經啦

大宅

我地火爆就無咩,不過都比較易忟憎

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我好易發忟憎, 相反老公EQ比我高, 不過佢惡起上嚟都唔好恰架...不過我地都算唔上火爆嘅.. :lol:

洋房

d , 老公EQ高好多

大宅

我表面唔火爆,不過有人整嬲我就會爆都7彩~~~
老公表面有少少,不過爆起上黎唔係好勁~~

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我性格火爆d, 但係老公嬲起上嚟就好得人驚

大宅

我火爆, 老公滋油 :-P

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

大家都火爆, 不過老公勁D

大宅

me 2.

I think my EQ is a million times higher than c6.
He even shows 'black face' to the 2 years old son.

:-( :-( :-( :cry: :cry:

CutieSo 寫道:
[quote]
AnnieCC 寫道:
係......我老公d eq又係超低, 小小事都發顛, 連對住佢亞媽都係咁....明明係佢激嬲我, 我一嬲, 佢又仲發脾氣大過我....唉....[quote]
[/quote]
我老公又係咁~~
而且超情緒化 , 無端端唔知發生咩事 , 又係度發脾四鬧人
想搵日佢無鬧過人都幾難
勁難頂 , 超想同佢離婚 [/quote]

大宅

我地兩個都咁爆

男爵府

我同老公兩個都好火爆!!!

大宅

兩個都火爆,我就爆埋屋企,佢就只會對我火爆囉
不過我睥四係唔多好o既

首頁

尾頁

跳至