夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

你本身性格火爆d, 定你老公火爆d??

伯爵府

魅力王子

Re: 你本身性格火爆d, 定你老公火爆d??

shirley73a,

your c6 very good~!
my c6 and me also little 火爆~~~but ok ge~~~

別墅

I am more hot tempered than my hubby.

子爵府

畀面勳章

緊系我啦
我唔知點解一唔順我眼d火就自然0黎咖啦
其實米話我賴
都系佢[寵]壞我咋
而加都幾廿歲
真系收唔到la

真心話都有d驚
佢唔再忍我咁死緊咖wor

:-? 沒有一百分的另一半,只有五十分的兩個人 :wave:

別墅

其實真係好睇對手囉~邊個無脾氣?不過當你知道對手唔好惹的時候,咪收囉~我以前對我ex夠火爆囉~依家我老公EQ特別低,我從day1開始就已經係做咗“好脾氣”果個。兩公婆一齊,兩個都火爆,無乜好結果~

par3186 寫道:
緊系我啦
我唔知點解一唔順我眼d火就自然0黎咖啦
其實米話我賴
都系佢[寵]壞我咋
而加都幾廿歲
真系收唔到la

真心話都有d驚
佢唔再忍我咁死緊咖wor

子爵府

我與男友都是一樣很火爆的,一大家唔滿意就黑起塊面,但現在有改進到啦...唔會成日囉...只係簡唔中好唔鐘意佢的行為我才會黑面對住佢,黑得多大家都無好處啦...唯有忍讓下囉....

伯爵府

我老公既性格係非常之咁火爆架~~~佢一見唔順超..就開波鬧人架喇~~~但係佢對住我就唔會囉~係從來都唔會...所以佢D朋友成日都問我比左D咩佢食...搞到佢咁純良~哈哈...我既性格都係火爆...好易黑面~~~

男爵府

shirley73a 寫道:
講脾氣, 我就唔夠我老公EQ高. 佢就算喺出面做到隻狗咁返到嚟, 都唔會對我黑口黑面. 而我就遇到少少野就黑晒面....

我老公都係咁樣,一齊左十年有多,都未曾對我發過脾氣,好到不得了

媽媽最愛大小b

大宅

me ar c6 都未曾對我發過脾氣
老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

禁止發言

好媽媽勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我火爆d,老公從來都唔發脾氣

男爵府

我既性格都係非常之火爆、一睇唔過眼,就鬧

我老公就好d,好少鬧,但成鬼日黑面,正一黑面神

複式洋房

me

子爵府

好媽媽勳章

我老公eq比較低...好多時佢唔鍾意...就會發脾氣或者黑口黑面...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

我都唔知邊個火d... 我估我卦! 但eq我諗我就實低過佢 (睇佢而家忍我既程度就知) 我自問對我家人eq好低, 特別bf...
講發火次數, 我一定多過佢好多好多
但佢一係唔發火, 一發就好恐怖架啦!
不過佢發火既原因, 十次著左九次半都係因為我果排發得太多或發得太無理
至於我發火原因真係唔定, 有時因為佢d行為, 態度, 習慣等等, 不過以上d原因既接受程度又要睇返我當日既心情指數
若心情指數低的話, 我真係可以好細既事都嬲一餐 (呢樣我都覺得自己好衰, 不過尚在努力改變中)

禁止訪問

大宅

我地兩個都唔係火爆既人
不過做野就我老公強硬d

禁止訪問

洋房

一定係我啦, 我一向都比屋企人竉壞, 所以都幾無理取鬧, 我知架, 但好難改, 好彩我老公同我相反, 佢出名無脾氣 ,一啲火都無, 但有時佢覺得我太過份, 都會話吓我既. :tongue:

公爵府

我都唔知邊個火爆d...但如果我老公返工受完氣返到屋企就唔會面黑但就會不停足住我o黎呻...可以講好耐都唔停...講完佢就無野lor :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至