跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

1103 媽媽會 - Part 17

開左新part先啦!

男爵府

Re: 1103 媽媽會 - Part 17

No.1

[size=medium]呀 Host

等你蒲頭等到條頸都長埋啦 ,你真係擇咗個好日開新part喎 ,今日夏至,熱到飛起

係呢~~ 照胃辛唔辛苦? 幾時出report?

男爵府

男爵府

報到

得閒入黎睇下啦~~

http://www.babyhome.com.tw/bb/268213

公爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

俊曦網頁[url=http://hk.myblog.yahoo.com

大宅

hi!

大宅

大宅

醒目開學勳章

cherrylung,

尋日只是初步檢查及約期,正式照就下星期二,到時成個早上都唔可以食野及飲野 :-(

poonhui,

今日有條金魚要睇實少少所以等等.

大宅

cherrychung,

無辦法, 辛苦都要照, 起碼知個病情, 到時醫生對症下藥, 希望可以控制住. 病向淺中醫!

好喇, 好喇, 等你慢慢昅住條魚先! 星期5係會波動d, 你睇實d啦! 費時話我地阻你做正經事. :tongue:

大宅

poonhui & sandy
唔係之前講果度,依家搬去愛民村對面,環境都幾好,不過得兩間房,唔知擺唔擺得曬兩個囡d玩具.

做咩咁神秘,究竟有咩新攪作呀?
台柱快d講d野啦!!

Kitty
妹妹d頭髮又係咁多和咁黑,我諗大左一定同豬囡一樣.
我覺得妹妹好似你老公,成個餅印咁.
你咁快就投降比奶咀佢食啦!

大宅

醒目開學勳章

szesze.betty,

等等,1個鐘後話你知!

大宅

愛民村對面, 真係好好環境, 空氣都好好呀, 係俊民 or carmel??

同埋我想問, 你搬出黎, 姨媽同婆婆未見少左2姊妹好多?

大宅

我地係未要入錢比vv????
我冇收到佢bank a/c 同幾錢呀, 係未我miss左??

大宅

報到

大宅

sandy
係carmel呀!果邊就住宅區law,真係幾清靜,不過最唔好係要係旺角轉多程車!但我老公鍾意果頭多過窩打老道,所以是但啦!

姨媽係旺角返工,佢話中午食飯時都可以上下黎,有時都可以過下夜.而婆婆就真係唔就腳,不過佢都話久唔久會出黎睇下佢地喎.

vv真係無PM個A/C比我地,唔知佢去左邊呢?????

cherrychung
已經過左一個鐘頭有多,快d講做咩啦!我5點半放工,星期六日又無時間上黎,你都係今日講左去好喎!

大宅

醒目開學勳章

All,

已經出左啦!
[size=medium]4歲生日會

我要開工做左野先呀!

大宅

你漏左煮法國菜果位???

szesze.betty
咁如果住, 呢頭好d, 加上有會所, 2姊妹多d地方玩, 如窩打老道果邊就冇乜呢類樓. 小巴係正mtr出口都好方便,不過煩忙時間就多d人等.

咁幾時交樓比係地搬?

大宅

sandy
你講起小巴,想問係咪只係金聲戲院果邊有車,知唔知係旺角仲邊樹有得搭?

我地要求佢油牆及打地蠟,所以可能7月第二個星期左右比匙我地,又因為業主要15號起租,所以我打算20號搬.
不過我個買家仲未搵到銀行,依家都未可以交樓比佢,我地要兩邊都比錢呀!(真慘)

男爵府

szeszebetty, yes, Dorothy(baby's name) is very look like my husband!!!!! Exactly the same!! And my husband also has so many hairs~~~~
I give her 奶咀 when she is 1 week old, coz i afraid she wake up Valery at mid-night ma~~ haha, I am not a good and patient mother

大宅

頭先去開會, 諗住返到來, 如果仲未見你出post, 我就一定 你! 依家.......就算你啦! 又似乎真係漏了法國菜!

szesze.betty 寫道:
........不過我個買家仲未搵到銀行,依家都未可以交樓比佢,我地要兩邊都比錢呀!(真慘)

喂, 你個買家可能係 confirmor, 咁長成交期又未上會, 佢似係未摸得出貨喎!

kittyhkbb,

我都覺得你細女似你老公呀!

首頁

尾頁

跳至