親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

想去長隆水上樂園,森林密碼,香江野生動物....

我想一家三口連埋三歲小朋友去長隆水上樂園,森林密碼同
香江野生動物園,吾知有邊間旅行社好可以提供呀?我諗
有小朋友跟團方便D ,另外有個長隆歡樂世界吾知有
無岩小朋友玩,值吾值得去呢 ?有無跟過團既朋友比D
意見....

洋房

Re: 想去長隆水上樂園,森林密碼,香江野生動物....

問一問中旅社可能有團。但應該可以試試自由行,聽聞similar to HK Disneyland, 食住玩都在同一區。

其實我會本月底去玩一次,之後再給comment.

大宅

旅行社有長隆自由行package,包括:船票、酒店(長隆酒店)、自助早餐、活動門票一張等,你可以去問下。

都幾好,所有活動可以按自己喜好而安排,唔洗趕頭趕命,在一個大範圍內可以玩曬,尤其要帶小朋友會方便D。

我一家三口都打算去。

大宅

You see have interest.

Detail

子爵府

syshirley :請問你有無問過 package 大約幾 $$

子爵府

Cherbobo ;

好呀,你去完比d comment ,thanks !

男爵府

畀面勳章

我有個朋友話跟永安去番禺.. 有個領隊帶你地去..去到後就自由活動... 返來香港時又係個領隊帶番你地返來喎!!

大宅

我book了中旅package(2大1小), 7月7日至8日, 包括: 來回船票、碼頭/酒店shuttle bus、長隆酒店一晚、早餐、長隆水上樂園門票, 2歲小朋友只需買小童來回船票, 1.1米以下不用買門票, 另代訂了大人的香江野生動物園及大馬戲門票, 合共$2356.

我問過其他旅行社, 一係無位, 一係就要等3個工作天才confirm有無位, 去中旅一問就有位. :-P

子爵府

Syshirley:
你呢個 package 都幾好,我想問去/返搭船時間,同埋
小童既船票係幾 $,吾該...

複式洋房

Hi,

請問你個價錢系咪已計小朋友套船票呢? 我遲些會同朋友幾個家庭一起去呀, 仲未決定跟團or 自由行, 唔該比d意見啦!

大宅

$2356 是一家(二大一小)的費用,package+代訂大人動物園及馬戲門票共4張+小朋友的來回船票在內。

船期:
(去程) 中港碼頭: 7:50 10:40 13:50
(回程) 蓮花山 : 8:30 10:00 16:00 18:00

船票:
小童(1-5歲)
去程 $99 回程 $82

大宅

大宅

$2356是總數, 已包小童來回船票

去 - 7:50 10:40 13:50
回 - 8:30 10:00 16:00 18:00

小童船票 (1-5歲) 去 $99 回 $82

民房

我透過芒果網網上買中旅的package,共$3264。包一晚酒店(2 rooms + 早餐),香江動物園(4張),來回船票(4大2小),於7月2日出發。好抵!!!票會送到你手,唔洗去門市。

上年去過,zoo & 歡樂世界都好啱小朋友玩。記得check-in時問可唔可以upgrade room。及走時話定俾酒店留shuttle bus seats。

首頁

尾頁

跳至