夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

6周年紀念, 唔知點慶祝好 ?

囡囡而家只有2個月大, 就o黎同老公結婚6周年紀念, 唔知送咩俾佢好呀 ..... :wink:

大宅

Re: 6周年紀念, 唔知點慶祝好 ?

送左個女俾佢啦, 仲送咩呀??
應該佢送野俾你就岩了, 你咁辛苦幫佢生個女喎.
直接問佢"老公,今年你準備點同我和個女慶祝呀?"

民房

我諗住

侯爵府

Congratualtion

This Nov also my 6 yr's annivesiry (with my wife)...........maybe you can help me to bring some idea

侯爵府

Give him some surprise.........if you not often do so....

Will he be in HK during that period ? What is your budget ? Any idea what he like to do or wish to buy recently ?

大宅

我之前試過送花和蛋糕俾佢, 仲要係叫人送去佢公司, 佢鬼咁開心.
之後回家,就煮飯佢食囉.
我地咁就好滿足了.
講講下, 下個月就係結婚三周年了, 點慶好呢

侯爵府

Lumpy 寫道:
我之前試過送花和蛋糕俾佢, 仲要係叫人送去佢公司, 佢鬼咁開心.
之後回家,就煮飯佢食囉.
我地咁就好滿足了.
講講下, 下個月就係結婚三周年了, 點慶好呢

Your husband is so lucky.........I hope my wife will do it for me.......... :-(

男爵府

畀面勳章

親手整個蛋糕送俾佢,然後自備性感睡衣 夜晚好好甘服侍佢
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

洋房

Congratualtion!
My honey and I just have had our sweet sweet 10 years annviersary too. I hope u and your honey will have a sweet sweet annviersary day.

首頁

尾頁

跳至