想生BB

跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

Re: 各位准”高龄”妈妈,不要灰心 – BINGO经验分享

py903,
不如你又分享下你的經歷.Thanks !
bobochow

複式洋房

Re: 各位准”高龄”妈妈,不要灰心 – BINGO经验分享

Pls check pm. Good luck!!!

複式洋房

大宅

christmaslily,
pls check pm again. Thanks !
bobochow

民房

Hi Christmaslily,

Could you pls also pm 中醫 infomationn to me. Many thanks.

複式洋房

有姐妹PM问我中医资料,我已回复。但我的PC SHORT SHORT地,我捂肯定有无SENT出。如果收捂到,请再PM我。

複式洋房

靚靚mona 寫道:
christmaslily

我想問你是一直keep住食中藥成功有bb,還是要停了中藥一段時間後才有bb呢?

我没有停过中药。而家都有食。

複式洋房

bb1491, pls check pm.

禁止訪問

洋房

Congratulations to you.

Can you please send your 中醫 infomationn to me. Actually I did 4 IUI, but all failed. It made me very very dissapointed. I am planning to see Chinese doctor before go to IVF.

Many Thanks.

複式洋房

karenlee, pls check pm.

男爵府

Hi Christmaslily:

Congratulations!!
Can you please also send your 中醫 infomation to me. thanks v much!

大宅

Could you please send information to me.
[email protected]

Thank you very much!

ThreeCats 該用戶已被刪除

別墅

Re: 各位准”高龄”妈妈,不要灰心 – BINGO

Congratulations!

Can you please also PM me? Thanks a lot!
喜樂的心, 乃是良藥 :-P

複式洋房

Congratulations !!
Could you pls also pm 中醫 information to me.
Many Many thanks.

大宅

大宅

Can u pm the info of your chinese doctor to me.

Many many many thanks in advance.

Ruby

複式洋房

bobochow,
我自問無christmaslily咁偉大, 我曾經都想過放棄, 唔想再做第二次ivf........ 三年前唔知點係, 特然好想生bb, 但我身體一向都唔好, 經常性貧血, 一年入醫院輸血兩至三次, 子宮有個廇, 又唔可以切(廇), 自己試左一年都唔得, 醫生說....我咁好難自己有, 所以兩年前第一次做ivf...失敗了, 旦旦唔大, 無心跳, 仲攪到細菌感染, 變成腹膜炎要入醫院....好慘, 之後我個私家醫生係咁叫我調理好身體再試過, 呢兩年他不停叫我, 我就懶懶間, 又怕, 又驚, 竟然係個醫生....唔係老公或99, 因為我係qm做政府, 他說很多人想做要等好久, 所以到今年四月尾我又再放第二次旦, 兩星期前巳照到心跳, 但醫生說, 雖然有心跳但仲好細, 明天又再反qm check, 希望有進步啦, 當然以我的身體仲有很多關要過.....一齊努力啦 咁你呢, 又分享下.

複式洋房

Re: 各位准”高龄”妈妈,不要灰心 – BINGO

I also tried 3 years and still not succeeded.

Would please PM your chi doctor info to me?

Thanks!

首頁
12345...12

尾頁

跳至