在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

減磅新希望

終於俾我搵到個方法, 係真正減了磅.
結婚7年了.
未結婚前 120 lbs.
結婚後2年, 足足肥了10 lbs.
唸住都係時候要 bb,
無減到.唸住生完先減.
到第1個b出世, 去到 138 lbs
第一個想法: 梗係睇西醫啦.
個時唔貴, 去到 香港區睇, 一個星期藥 360元
(又係朋加介紹)
食左藥, 真係完全食唔到野.
全日仲處於簡直精神冗奮狀態添.
不過, 失眠, 心跳, 脾氣大爆燥 全部黎曬.
食左4日藥, 已經頂唔順.
因為我都要返工,
咁嘅精神狀態, 點返工呀.
後尾, 試美容院做機, 好痛 好痛.
仲大件事, 我第一次俾左18000蚊, 包減20 lbs.
跟隨上來的, 不是好的服務, 而係每次上去,
都俾個consultants要加錢, 買新plan, 買用品呀.
好煩, 好得人驚!!!!
初初做, 係減到. 不過我用完個療程, 都係減到2 lbs .
後尾, 有個同事叫我去試下睇中醫減,
我又驚, 係唔係好似美容院甘.
問個同事 , 個中醫有無做廣告嫁??.
同事話: 無, 就係個中醫無做廣告, 診所先可以收到咁平去減, 你計下, 如果要做廣告, 佢都要打埋條數計成本,
同埋呢個中醫都想做得好啲, 要靠廣告搵客, 質素可能無保証.
我問: 一個月瘦到幾多磅?
同事話: 我自己一個月瘦到5磅幾, 精神好左, 又訓得.
我問: 一個月瘦到 5磅, 會唔會反彈? 會唔會精神勁差?
同事話: 個中醫除左要食藥 , (藥粉黎呀), 要做埋針灸. 見中醫個時, 中醫解釋一次:針灸可先幫手去水腫同修形. 我自己腸胃唔好, 針灸幫我調節埋腸胃功能 (醫師話呢種叫 " 健脾胃 ")
精神仲好過以前!
我問: 收費貴唔貴 ? 一次過駛唔駛俾過萬 ?
同事話: 傻啦! 一日藥都係60零蚊 , 針灸 一次都係 $150蚊 !! 收過萬, 你都要認真唸清楚!!!!

見個同事講到咁勁, 試下囉 ! 去到, 見到全部睇的, 都係女士. 我問個姑娘(都好瘦呀個姑娘), 呢度唔睇男士?

姑娘話: 唔係, 不過大部份都係女仔睇囖.?

我問 : 除左 食藥同針灸外, 我仲駛唔駛買野 ?
姑娘 : 無, 我地沒有什麼賣的 . 有時, 有病人可能要求代磨 " 花旗參粉 " , "石斛粉 ".

一個月後

我去了水腫, 減左4磅, 不過, 醫師話: 每個人的平台期唔同, 到平台期時,可能沒有下磅數.不過, 針灸可以幫你修形. slim 個身形.
話時話, 睇中醫之後, 只係試過一次太熱, 好似中暑.(佛誔個日), 成個月都未病過.
中暑後第2日去針, 醫師幫我開埋藥, 醫埋中暑添.

其實, 計落條數, 一個月駛3仟蚊唔駛, 可以減到5磅同身體好左. 我個目標都係減15 lbs. 都唔駛1萬蚊.
好彩間診所收 visa card, 咪當送份大嘅生日禮物俾自己囉.

ps:有次去針灸, 我問坐係隔離等個位亞太, 去減左20 lbs , 用左5個月. 佢話老公俾錢. 幾幸福呀.

待續....

我是住屯門的巴斯 :hammer: :angryfire:

洋房

Re: 減磅新希望

減肥都幾貴喎

大宅

可唔可以PM D資源比我呀?
唔該

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想知, 可否pm資料比我

大宅

好媽媽勳章

我都想知, 可否pm資料比我

複式洋房

Hi all,

我最近見番個舊朋友,佢話比我聽,佢用緊的減磅計劃非常成功!兩個半月減了9kgs.仲後生咗!我本來都無减肥計劃,但是我上半身,腰及肚腩偏肥, 從醫學角度,這是引發糖尿病的警號,因此在試試看的心情下試用!

我在短短的15天, 減了4磅, 但最奇妙的是我的腰圍細了1吋!又由於沒有不良的效果及聽到有更多成功例子, 我會繼續使用! 希望有更好的效果啦!

大宅

BK Milk勳章

I'm interested to know how you can lose weight wor

男爵府

dear 屯門巴斯,
would you pls email this chinese doctor information to me, [email protected]
thanks,

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

Dear 屯門巴斯,

Pls check PM!

洋房

me too, pls send email, [email protected]
Thank you.

別墅

嘩! 都幾貴喎!

洋房

屯門巴斯
請問個中醫師係邊? PM or send email 比 我好嗎? Thankyou.

[email protected]

男爵府

係ar..我都有興趣想知...pls pm me

複式洋房

Hi bcwong,

方法是利用兩餐營養代餐來補充所需的養分,因這個方法能加速新陳代謝及去除身體的癈物, 因此可以助以保持瘦身,這方法已被美國食品及藥物管理局認可能為心臟病健康帶來益處。

我原本是一個無餸及飯不歡的人, 不信我可用代餐, 但由於代餐味道ok, 且我仍可如常於用代餐時吃蔬果,又可在正餐吃我喜愛的食物,又無不良效果,因此感覺不錯! 況且有人用這產品後真的在三四個月中減了三十磅及keep了七年不變,價錢只是一千元左右,因此我覺得試試無防!

民房

can you please pm me details. thanks

大宅

如果用2000-3000蚊, 5星期內減5-15磅, 合理嗎?
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

複式洋房

屯門巴斯,

Pls pm the details to me.
你隔幾耐去睇一次架, 係咪每次都$210?

複式洋房

屯門巴斯,

Please PM me the details.

Thanks
KeiB

屯門巴斯 寫道:
終於俾我搵到個方法, 係真正減了磅.
結婚7年了.
未結婚前 120 lbs.
結婚後2年, 足足肥了10 lbs.
唸住都係時候要 bb,
無減到.唸住生完先減.
到第1個b出世, 去到 138 lbs
第一個想法: 梗係睇西醫啦.
個時唔貴, 去到 香港區睇, 一個星期藥 360元
(又係朋加介紹)
食左藥, 真係完全食唔到野.
全日仲處於簡直精神冗奮狀態添.
不過, 失眠, 心跳, 脾氣大爆燥 全部黎曬.
食左4日藥, 已經頂唔順.
因為我都要返工,
咁嘅精神狀態, 點返工呀.
後尾, 試美容院做機, 好痛 好痛.
仲大件事, 我第一次俾左18000蚊, 包減20 lbs.
跟隨上來的, 不是好的服務, 而係每次上去,
都俾個consultants要加錢, 買新plan, 買用品呀.
好煩, 好得人驚!!!!
初初做, 係減到. 不過我用完個療程, 都係減到2 lbs .
後尾, 有個同事叫我去試下睇中醫減,
我又驚, 係唔係好似美容院甘.
問個同事 , 個中醫有無做廣告嫁??.
同事話: 無, 就係個中醫無做廣告, 診所先可以收到咁平去減, 你計下, 如果要做廣告, 佢都要打埋條數計成本,
同埋呢個中醫都想做得好啲, 要靠廣告搵客, 質素可能無保証.
我問: 一個月瘦到幾多磅?
同事話: 我自己一個月瘦到5磅幾, 精神好左, 又訓得.
我問: 一個月瘦到 5磅, 會唔會反彈? 會唔會精神勁差?
同事話: 個中醫除左要食藥 , (藥粉黎呀), 要做埋針灸. 見中醫個時, 中醫解釋一次:針灸可先幫手去水腫同修形. 我自己腸胃唔好, 針灸幫我調節埋腸胃功能 (醫師話呢種叫 " 健脾胃 ")
精神仲好過以前!
我問: 收費貴唔貴 ? 一次過駛唔駛俾過萬 ?
同事話: 傻啦! 一日藥都係60零蚊 , 針灸 一次都係 $150蚊 !! 收過萬, 你都要認真唸清楚!!!!

見個同事講到咁勁, 試下囉 ! 去到, 見到全部睇的, 都係女士. 我問個姑娘(都好瘦呀個姑娘), 呢度唔睇男士?

姑娘話: 唔係, 不過大部份都係女仔睇囖.?

我問 : 除左 食藥同針灸外, 我仲駛唔駛買野 ?
姑娘 : 無, 我地沒有什麼賣的 . 有時, 有病人可能要求代磨 " 花旗參粉 " , "石斛粉 ".

一個月後

我去了水腫, 減左4磅, 不過, 醫師話: 每個人的平台期唔同, 到平台期時,可能沒有下磅數.不過, 針灸可以幫你修形. slim 個身形.
話時話, 睇中醫之後, 只係試過一次太熱, 好似中暑.(佛誔個日), 成個月都未病過.
中暑後第2日去針, 醫師幫我開埋藥, 醫埋中暑添.

其實, 計落條數, 一個月駛3仟蚊唔駛, 可以減到5磅同身體好左. 我個目標都係減15 lbs. 都唔駛1萬蚊.
好彩間診所收 visa card, 咪當送份大嘅生日禮物俾自己囉.

ps:有次去針灸, 我問坐係隔離等個位亞太, 去減左20 lbs , 用左5個月. 佢話老公俾錢. 幾幸福呀.

待續....

複式洋房

Hi Yin媽咪

Please PM me the details.

Thanks
KeiB

quote]
Yin媽咪 寫道:
Hi all,

我最近見番個舊朋友,佢話比我聽,佢用緊的減磅計劃非常成功!兩個半月減了9kgs.仲後生咗!我本來都無减肥計劃,但是我上半身,腰及肚腩偏肥, 從醫學角度,這是引發糖尿病的警號,因此在試試看的心情下試用!

我在短短的15天, 減了4磅, 但最奇妙的是我的腰圍細了1吋!又由於沒有不良的效果及聽到有更多成功例子, 我會繼續使用! 希望有更好的效果啦!

[/quote]

民房

你好呀~真係好多謝你 gei分享~
請問可否 pm 資料給我?

謝謝~

首頁

尾頁

跳至