二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

平讓二手BB床﹐床圍﹐床欄﹐安全閘

1. 0/3 Baby BB床﹐有4碌﹐可鎖上﹐床一邊活動可向下放﹐床底板可調較3種高度適合不同年紀BB﹐連0/3 Baby 床褥﹐$200。(買時約2千)

2. Peter Rabbit 床圍﹐粉黃色底﹐粉藍色布帶﹐一套兩件﹐一邊大個Peter Rabbit公仔﹐另一邊碎花公仔(如上面2張相)﹐$50。另有同款粉黃色底﹐粉黃色布帶﹐一套兩件﹐較舊﹐$20。(唔記得買幾錢)

3. 同時買以上 1 同 2物品﹐送Peter Rabbit初生BB枕頭連枕袋﹐枕頭有透氣孔防止焗親﹔Peter Rabbit及Forever Friends 床單枕袋

4. brevi床欄﹐於0/3 Baby買﹐放床褥底﹐不需用螺絲安裝在床上﹐可自由調較放左邊右邊﹐4呎長﹐透光設計﹐小朋友訓底仍可望到床外情況﹐$40。 (買時4百幾)

5. Mothercare 安全欄﹐闊窄可隨意調較﹐容易安裝﹐自由選擇用唔用鏍絲﹐門欄較扁﹐適合門框較淺地方﹐略抽起度門開關﹐可向前向後開﹐有安全鎖﹐$50。 (買時3百幾)

6. 0/3 Baby 安全欄﹐闊窄可隨意調較﹐容易安裝﹐自由選擇用唔用鏍絲﹐門欄無Mothercare那款咁扁﹐適合門框較深地方﹐略抽起度門開(只向內開)﹐自動關門﹐有安全鎖﹐$80。 (買時4百幾)

[size=medium]藍田自取。

大宅

Re: 平讓二手BB床﹐床圍﹐床欄﹐安全閘

I am interested in the door gate, but not certain which one, can you hold them for me. I have to discuss with my husband and can reply you these 2 days. any problem of the door gates? 100% work?
thanks.

大宅

pls check pm

別墅

justjust :

我有興趣 : 床 & 床褥 , Peter Rabbit 床圍(共2套) , 請send e-mail 給本人留電,謝謝!([email protected])

大宅

Hello!我對門欄及安全閘有興趣!請問在那裡交收?

大宅

Hello! 忘記了還有床欄。如可以可以今日放工交收!請email confirm [email protected]

大宅

pls check pm
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

大宅

各位媽媽我已覆你地PM。

別墅

justjust :

Sorry, 電話號碼好似有錯,可否再send多一次.
([email protected])

大宅

收唔到你的回覆?? :-( :-(
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

大宅

多謝大家有興趣﹐每樣物品都已經有媽媽想要了﹐亦有d已有waiting list﹐請其他媽媽請唔好再send PM俾我﹐多謝大家支持。

connie,

唔好意思﹐先前我逐一覆PM時﹐未見你既PM﹐我到返個topic留言話已覆大家後﹐先見到你留言﹐想再覆你時﹐電腦又死左係度。所以剛岩先覆你。

首頁

尾頁

跳至