二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 便宜莫貪

教壞細路啊距..!
甘衰既..!
叫距退錢啦..!
距良心過意得去咩??

複式洋房

咁衰架你,果個bk媽咪快d現身,比bb用架馬,個bb跌到咁點呀. 做人要有良心呀!!!!!!!! [size=xx-large]衰人

禁止發言

大宅

大宅

我一個月前(26-Apr)都同個bk媽咪買左張網床($150),交收時我有要求過對方打開及示範給我睇怎樣開床,但對方只說開床很簡單,有問題可隨時電話聯絡。....點知我返到公司第一時間開床見到d網黑蚊蚊,又穿了個洞,我即刻致電對方,對方第一時間係答我個洞係因為魔術貼鉤爛左,之後我好唔開心而對方又收左線,之後我pm佢,同佢講我好唔開心,並要求對方退回$30給我作為賠償,但對方一直沒有回覆我,直致我再打電話給她,對她講一次pm內容[size=small](大致係:話發覺網床有破爛,而你相片沒有標明而當面交易又沒有說明,我心裡不是味兒,好唔開心,有點被騙感覺.....。如果你一早說明而我又接受這個價錢,就是你情我願囉!)。今次對方竟然同我講張網床交比我既時候唔覺有爛 ,仲要話我:如果一定要話佢張網床有問題都冇我辦法,錢都會照退比我。但我到左今日都仲未收到對方退款(銀行過數),pm又send過(唔覆),電話又打過(只係話好忙,仲要cut我線)。好唔開心 :evil: :evil: 。唉..張床仲係我公司都唔敢搬返屋企比老公知。

大宅

公報佢login name....

民房

我一見到張床爛左已經掉左啦,

開頭我打比佢話張床爛左佢都無話退錢,

見到我開左咧個post先話比返一半錢我,

但我已經掉左張床,所以無要

民房

我無唸過要公開佢係邊個,

只係想話比大家知,賣野要憑良心,

佢都已經同我道左歉,

我唔開心所以要話比大家知,

好多謝大家咁關心

男爵府

唉......聽你地講咗有咁多衰人,我之前見有張high-chair都想要,問我老公佢叫我買張新野,我都15/16,依傢都係買新吧啦!!!
不過我係bk到買過car-seat,個物主兩夫婦好好人,又教你點裝又幫我拿上的士,所以話真係要睇你好唔好彩囉!!!

別墅

BBMaMe
Disclose the login name

Last time, I bought a babycot from one mama, she honestly tell me the wheels are not so good, I accepted, it is really need to be honest.

Request her to refund and return the playpan to her as well.

複式洋房

近期用紙尿x 去換物件, 嗰個BK mummy 話要大碼以上, 我有d xxL 尿x 同 學習褲, 佢話收$1.5 一條跟她換東西, (其實學習褲或xxL尿x 喺唔止呢個價), 不過已經無用, 就以超低價再加錢與她交換物品, 不過最唔開心的是, 她竟然放噃BK度賣, 重要喺高我個價錢1-2倍, (因我有d特別的牌子 - hello baby xxL, 所以我知佢賣緊我d貨), 實在太激氣啦, 佢仲話d xxL 好難買到, 轉頭就變了她的尿x 總x, 仲話有包裝呀!!!! (收集人地不要的, 點會有包裝????) :-(

洋房

我都同意應該要公開個login name,已為人父母o既會員固然立心不良,存心欺騙,簡直不知所謂 !!真係祝福佢地一家身體健康 :tongue:

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

公開最好, 唔洗又有人被騙, 最近我都係2手市場見倒張搖椅, 話係9成新只用過一個月,但交收時check,就見張椅好多毛粒, 好彩有check下, 我唔係話有人呃我, 不過有時大家既標準唔同, 所以大家買2手野要小心check清楚

首頁

尾頁

跳至