心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章

阿女今日返學考埋最後一科...

正式放暑假lu....

珍珠宮

原帖由 junjunmama 於 09-6-23 01:56 PM 發表
已經找到新工,下個月返

恭喜晒!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

子爵府

junjunmama

真係戥您開心

原帖由 junjunmama 於 09-6-23 13:56 發表
已經找到新工,下個月返

男爵府

我又搬屋啦.....

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 LuLuBB 於 09-7-13 23:55 發表
我又搬屋啦.....

搬去邊區?係咪為校網而搬??

請問....你係咪識日文?
我下個星期飛日本...
想你教我幾句日文..可以嗎??

男爵府

原帖由 carollam310 於 09-7-18 12:02 發表

搬去邊區?係咪為校網而搬??

請問....你係咪識日文?
我下個星期飛日本...
想你教我幾句日文..可以嗎??

係呀, 我搬去34區, d school好似好d
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 LuLuBB 於 09-7-21 14:08 發表

我都估到係為校網....
而家做人父母真係好頭痛...
小朋友讀書真係好重要...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 phwong 於 09-5-14 23:37 發表

hihi vivi_vivi & myww, 你地好呀, 我都係住TKO架, 我喺坑口附近啲居屋住左成十幾年喇, 你地住邊度架, 我個大女今年升中一, 細女都四年級喇, 我好小入黎"心聲留言"呢牌, 大多數都係上教育王國,自由報料....第日多 ...

vivi_vivi , myww & phwong,

Good morning,

May I chat with you ?

我都係住TKO架, 我喺坑口附近啲居屋住左成十幾年喇, 你地住邊度架?
小朋友幾大?
阿仔9月份升四年級喇!
人不犯我, 我不犯人.

子爵府

大家早晨好

呢排好靜喎, 係咪個個趁暑假同d 小朋友外遊呀

hw1115,

當然歡迎啦, 之但係, 如果您問我tko 小學o既事, 可能我d 資料就唔係好update架喇.....

原帖由 hw1115 於 09-7-22 10:11 發表

vivi_vivi , myww & phwong,

Good morning,

May I chat with you ?

我都係住TKO架, 我喺坑口附近啲居屋住左成十幾年喇, 你地住邊度架?
小朋友幾大?
阿仔9月份升四年級喇! ...

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 vivi_vivi 於 09-8-12 09:28 發表
大家早晨好

呢排好靜喎, 係咪個個趁暑假同d 小朋友外遊

我地遊完返黎lu~~

子爵府

Carol,

您就happy la, 年年暑假都同囡囡外遊. 話咁快, 暑假都到左尾聲, 您同囡囡ready 未呀...........

原帖由 carollam310 於 09-8-12 20:49 發表

我地遊完返黎lu~~

別墅

新工忙到爆,遲d仲大wok, 9,12,1月都要飛,想放假但今年要留假同亞仔interview. 搬就吾會lu, 但TKO區又真係無mud好多arm心水,比我考到直資就吾洗煩

原帖由 LuLuBB 於 09-7-21 14:08 發表

男爵府

Morning

好耐無上來

別墅

我都係,原來揀小學係甘煩!

珍珠宮

醒目開學勳章

原帖由 vivi_vivi 於 09-8-21 00:08 發表
Carol,

您就happy la, 年年暑假都同囡囡外遊. 話咁快, 暑假都到左尾聲, 您同囡囡ready 未呀...........

如果暑假都唔去"遊下"....我會死的...
我好想"長抖"...跟讀書好辛苦...
阿女今年小六...搵中學喇...好煩呀.mouth:

子爵府

Carol,

您囡囡成績咁好, 點都有著數o既~~~

得閒去呢條link 睇下有關升中o既事丫....http://kk.nickleong.com/index2.htm

原帖由 carollam310 於 09-9-24 09:56 發表

如果暑假都唔去"遊下"....我會死的...
我好想"長抖"...跟讀書好辛苦...
阿女今年小六...搵中學喇...好煩呀.mouth:

首頁

尾頁

跳至