影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

台北秒殺
attach1/tmp/phpncqiik

珍珠宮

andyan324 發表於 24-5-18 16:07
台北秒殺
得1500張飛, 買到都好利害.
台灣嗰邊啲新聞話可能加場.

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 24-5-18 14:54
果套be

be都係男主wor

伯爵府

好媽媽勳章

은우수호 發表於 24-5-18 16:38
得1500張飛, 買到都好利害.
台灣嗰邊啲新聞話可能加場.

1500 坐位實在太少啦,內部認購都冇左3份1 了。香港係亞博做fans meeting應該都有8000 個坐位的,希望搶到飛啦

珍珠宮

iwff 發表於 24-5-18 18:04
1500 坐位實在太少啦,內部認購都冇左3份1 了。香港係亞博做fans meeting應該都有8000 個坐位的,希望搶到 ...

台灣應該加硬場,60秒賣哂。

伯爵府

好媽媽勳章

은우수호 發表於 24-5-18 18:23

50,000 人在線搶票,個場得1,500 坐位,咁味要開30 場 邊佑錫的吸引力絕對可以和頂流揮過,其實可以之後在youtube睇返fans上載的見面會片段都好開心了

珍珠宮

iwff 發表於 24-5-18 18:55
50,000 人在線搶票,個場得1,500 坐位,咁味要開30 場 邊佑錫的吸引力絕對可以和頂流揮過,其實 ...

現場睇點同事後睇片呢
現場睇,你係參與其中呢!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-5-18 16:07
台北秒殺

見到好多人呻買唔到
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

iwff 發表於 24-5-18 18:04
1500 坐位實在太少啦,內部認購都冇左3份1 了。香港係亞博做fans meeting應該都有8000 個坐位的,希望搶到 ...

而家仲未有消息架, 不過如果得返後面d 飛,我應該唔會買

珍珠宮

은우수호 發表於 24-5-18 18:23

好誇張

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-5-18 21:56
好誇張

睇threads,啲粉話搭正12點入到去買,但入到去已經冇vip飛

伯爵府

好媽媽勳章

miu~miu 發表於 24-5-18 21:55
而家仲未有消息架, 不過如果得返後面d 飛,我應該唔會買

反而買到後面D飛我都冇問題,只係想感受下fans meeting現場氣氛,因為未去過 同埋佑錫應該會唱返劇入面的OST應該超正,好似置身於第一集的畫面咁。

另外,今日有報導28 號大結局會和觀眾現場觀看,好似TVB的商場大結局咁,善宰的迴響真係好犀利,好少見韓劇大結局會和觀眾現場睇

珍珠宮

은우수호 發表於 24-5-18 22:00
睇threads,啲粉話搭正12點入到去買,但入到去已經冇vip飛

香港場都唔知買唔買到,我諗緊如果買唔到前面,得返後面時,唔知買唔買好

男爵府

htts 發表於 24-5-16 22:04
佢同惠允襯架,我都想佢地真拍拖

但我直覺無可能,因女方事業型,男嘅似喜歡d wild 又主動嘅女人(佢喜歡 ...

邊有人有酒窩 仲要兩個都單邊左邊 痴線

珍珠宮

iwff 發表於 24-5-18 22:16
反而買到後面D飛我都冇問題,只係想感受下fans meeting現場氣氛,因為未去過 同埋佑錫應該會唱返 ...

我都未去過 fans meeting 呀,其實都係猶豫緊,到時又可能無前面飛都照殺,好過無 希望買到啦

珍珠宮

miu~miu 發表於 24-5-18 22:35
香港場都唔知買唔買到,我諗緊如果買唔到前面,得返後面時,唔知買唔買好
...

如果未去過fanmeet咪唔理乜飛都照去感受一下。

同睇concert唔同,去睇concert嘅未必係粉,只係當去睇場表演,未必投入。

但FM就基本上粉先至會買飛入場,佢喺台上笑下都可以令到全場尖叫,個個都係粉先至有氣氛,因為大家目標一致。

男爵府

想問下有無邊邊寵粉段片睇返?攬住粉絲背個段(emoji)(emoji)

珍珠宮

은우수호 發表於 24-5-18 22:54

同睇concert唔同,去睇concert嘅未必係粉,只係當去睇場表 ...

都係嘅 ,你又講得啱, 而家係驚要同大陸搶 , 到時要努力搶飛先得

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

은우수호 發表於 24-5-18 15:33
長髮佑鍚上咗theqoo hot.

https://theqoo.net/hot/3235893089?page=1

長髮都清秀

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

은우수호 發表於 24-5-18 22:54

同睇concert唔同,去睇concert嘅未必係粉,只係當去睇場表 ...

唔理喇,見sg 同indonesia 都定左date, 係hk 無 想快d 知丫

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊