心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: Do you Believe 何偉途在東莞嫖妓 ?

大家覺得再討論落去都冇意思,係咪?不如唔好再post野上去啦,有班人正借件事排撥bk媽咪,攻擊大臣同版主呀,好嗎?
[img align=left]http://yip.lui8.com/Q.picture/line19.gif[/img]

大宅

rinoa 寫道:
大家覺得再討論落去都冇意思,係咪?不如唔好再post野上去啦,有班人正借件事排撥bk媽咪,攻擊大臣同版主呀,好嗎?

我覺得唔駛住
大家都係point對point ja!
又唔係人身攻擊!
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

別墅

rinoa 寫道:

大把留言都冇意思啦.... 全部剷晒佢好唔好? 什麼言論自由...?

有班人正借件事排撥bk媽咪,攻擊大臣同版主???? 佢地係聞豬黨定保皇黨呀??? 成個討論都好似環繞住呢兩大黨, 你講白少少好唔好???
?-( ?-( ?-(
我們應該感恩 神的話語令人清醒

別墅

Hei&Ching,
黑白顛倒....

言之過早, 我唔係同你拗咩, 事實上有好多不同方向的報紙都有講, 如果係我一個人發表, 你可以咁講, 但現在係公眾質疑梗, 唔係我一個~ 分清楚先啦~

幸災樂禍....

如果今次呢d事件全屬真實, 你會覺得我幸災樂禍??? 你又唔諗下好彩發現, 否則有人用"民主"去"為所欲為", 你唔會咁盲目去支持丫嘛

教育下一代真係要好花心思, 特別係個人思維同判斷係好重要, 講真一句, 近呢兩次投票我都冇投保皇黨, 因為我當區d參選人唔係我所想的, 不過我平日比其他人感覺係左仔.... 冇問題, 因為大家都係"中國人", 只係政治層面不同而已, 冇咩所謂, 我只係希望取個平衡點, 比多d人知道唔同角度睇法(扮偉大), 而且以往我在唔同討論區都係咁... 慣了, 因為我知道冇咩人習慣做公敵~ 上網吹下水.... 唔好咁上心, 虛擬同現實係有分別..... :mrgreen:

洋房

噢...甜心~你架引以為榮既"大賓"去左邊?仲有你充滿自信果兩句mjzz格言呢?唔通比大陸收返,陰公....晨早叫你收手啦,抹黑民主派,統戰bk呢亭野你邊做得黎,去參選啦,表明自已被土共遺棄,肯定社會會接受你...可憐的甜心...
我們應該感恩,神使我們清醒, 明白那個原來不是大丈夫.. 竟然是個真契弟!

大宅

mjzz 寫道:
Hei&Ching,
黑白顛倒....

言之過早, 我唔係同你拗咩, 事實上有好多不同方向的報紙都有講, 如果係我一個人發表, 你可以咁講, 但現在係公眾質疑梗, 唔係我一個~ 分清楚先啦~

幸災樂禍....

如果今次呢d事件全屬真實, 你會覺得我幸災樂禍??? 你又唔諗下好彩發現, 否則有人用"民主"去"為所欲為", 你唔會咁盲目去支持丫嘛

教育下一代真係要好花心思, 特別係個人思維同判斷係好重要, 講真一句, 近呢兩次投票我都冇投保皇黨, 因為我當區d參選人唔係我所想的, 不過我平日比其他人感覺係左仔.... 冇問題, 因為大家都係"中國人", 只係政治層面不同而已, 冇咩所謂, 我只係希望取個平衡點, 比多d人知道唔同角度睇法(扮偉大), 而且以往我在唔同討論區都係咁... 慣了, 因為我知道冇咩人習慣做公敵~ 上網吹下水.... 唔好咁上心, 虛擬同現實係有分別..... :mrgreen:

其實大家point對point!唔係argue ga.....
mjzz,你係邊一個選區?
我係新界西,我投何俊仁果張名單,何生係民主黨中都算做得野果個!
你介唔介意話我聽你會投邊個?
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

大宅

i love u mjzz,

You are so funny ....
How come you could be so fast reacting on the changes of mjzz ?? You love mjzz so much.....

有一個網太過私人化 ,
有一班所謂正義人太虛假,
有人唔敢明刀, 只好放暗箭,
真係失敗失敗加失敗~
有會員常說, 鎖你廣告9秒9, 粗口鬧你拍晒手~
咩標準呀老友~

VS

有一個人太土共化,
佢話自己"大丈夫"太虛假,
有人明刀唔夠打,瀨人放暗箭,
真係肉酸,核突加醜怪~
有會員常說他,一唔夠鬧即刻走,轉頭冇事就蒲頭~
咩人衰成甘呀

Maybe mjzz's 大賓 change from "Benz" to "Bentley" ....upgraded !!!

Hey, be open-minded, we need to hear different voice for a healthy society ....show respect

大宅

I also think 何俊仁 is good ...
In fact, There is a person I like very much, people now may forgot who he is already....he is "吳明欽" ....but he passed away many years ago because of cancer....

大宅

(from apple)民 主 黨 九 龍 東 候 選 人 李 華 明 被 指 於 今 年 兩 度 光 顧 一 間 無 商 業 登 記 及 註 冊 的 公 司 , 涉 及 申 領 公 帑 九 萬 二 千 元 製 作 工 作 報 告 及 宣 傳 橫 額 , 李 華 明 表 示 據 他 了 解 該 公 司 有 商 業 登 記 , 他 以 往 亦 有 聘 用 該 公 司 負 責 人 製 作 宣 傳 品 , 他 以 實 報 實 銷 方 式 向 立 法 會 申 領 費 用 並 無 違 規 。
他 又 指 出 , 據 他 多 年 擔 任 議 員 經 驗 , 以 八 萬 元 印 製 十 萬 本 工 作 報 告 , 並 不 昂 貴 , 甚 至 可 能 稍 低 於 市 價 , 他 認 為 該 公 司 的 製 作 質 素 達 到 要 求 , 所 以 多 次 使 用 其 服 務 。

唉,阿爺做咩成日要唱衰人ja!上次秀蘭夠比人唱衰啦,咪一樣最後勝利!

民房

minatheone 寫道:
(from apple)民 主 黨 九 龍 東 候 選 人 李 華 明 被 指 於 今 年 兩 度 光 顧 一 間 無 商 業 登 記 及 註 冊 的 公 司 , 涉 及 申 領 公 帑 九 萬 二 千 元 製 作 工 作 報 告 及 宣 傳 橫 額 , 李 華 明 表 示 據 他 了 解 該 公 司 有 商 業 登 記 , 他 以 往 亦 有 聘 用 該 公 司 負 責 人 製 作 宣 傳 品 , 他 以 實 報 實 銷 方 式 向 立 法 會 申 領 費 用 並 無 違 規 。
他 又 指 出 , 據 他 多 年 擔 任 議 員 經 驗 , 以 八 萬 元 印 製 十 萬 本 工 作 報 告 , 並 不 昂 貴 , 甚 至 可 能 稍 低 於 市 價 , 他 認 為 該 公 司 的 製 作 質 素 達 到 要 求 , 所 以 多 次 使 用 其 服 務 。

唉,阿爺做咩成日要唱衰人ja!上次秀蘭夠比人唱衰啦,咪一樣最後勝利!

912前民主派出左咁多事的確令其支持者煩惱。可是一切時間來得太巧合,太多疑點,要水落石出可能唔係幾個月既事,問題就在於此!
回想過去幾年,香港問題如普選、釋法、政府問題政策、施政失誤等教會我們市民:
一個立法會議員,要能夠代表市民向政府、中央等清楚表達我們的訴求,同時監察政府或權力人仕,繼而為市民謀福址!
另我們十分清楚我們討厭議員漠視民意,盲目支持政府,甚至於一國兩制下盲目服從中央強權壓制港人!
過去各黨所作所為大家心中有數,由左派及官商組成“保皇黨”正正與市民心願背道而馳,每每於大是大非問題上令市民失望。
作為港人的我,希望有普選之心不變,同時反對政府或強權欺壓市民,放眼一看,雖然近日民主派的確令其支持者煩惱,但在於疑點一日未水落石出,縱觀政黨對普選堅定信念,不畏強權,我依然會選擇民主派。

因為如果我要普選,依賴左派人仕組成的民X聯、港X聯一定遙遙無期,連特首都唔敢出聲;
如果我要人人平等公平競爭,商家組成的自X黨一定唔會體恤低下層市民,甚至中產,經濟好都唔到你好!
我更加唔會因為無一個“完美”政黨而放棄投票,因為當“保皇黨”於立法會佔大多數時,過往市民百般悲苦失望一定會再重演!要有各界不同聲音,最好就係五十五十,才不是“一言堂”,所以更加會繼續支持民主派!

已沒有了兩支咪的商台給與我們揚聲,我們不要假和諧,大家以後要靠自己!!

:evil: :evil: :evil:

別墅

minatheone, 我都係新界西, 我會支持張賢登! 即係同你一樣~

mjzz fans, 我架唔係咩大賓, 又教o下你啦, 我架係E-230 97年行車, 仲有其他車嫁, 你想借出聲喎~ 你咁支持我, 我一定借比你 :wink:

洋房

[size=xx-large]we love mjzz....we need mjzz.....mjzz is the best~

yeah~yeah~甜心我愛你!! :mrgreen:
我們應該感恩,神使我們清醒, 明白那個原來不是大丈夫.. 竟然是個真契弟!

大宅

mjzz, yee ?? mjzz fans架係old verson S500 喎....你 fans 架係 S class but 你架係 E class....低一class.....

洋房

鈺成媽媽 寫道:

912前民主派出左咁多事的確令其支持者煩惱。可是一切時間來得太巧合,太多疑點,要水落石出可能唔係幾個月既事,問題就在於此!
回想過去幾年,香港問題如普選、釋法、政府問題政策、施政失誤等教會我們市民:
一個立法會議員,要能夠代表市民向政府、中央等清楚表達我們的訴求,同時監察政府或權力人仕,繼而為市民謀福址!
另我們十分清楚我們討厭議員漠視民意,盲目支持政府,甚至於一國兩制下盲目服從中央強權壓制港人!
過去各黨所作所為大家心中有數,由左派及官商組成“保皇黨”正正與市民心願背道而馳,每每於大是大非問題上令市民失望。
作為港人的我,希望有普選之心不變,同時反對政府或強權欺壓市民,放眼一看,雖然近日民主派的確令其支持者煩惱,但在於疑點一日未水落石出,縱觀政黨對普選堅定信念,不畏強權,我依然會選擇民主派。

因為如果我要普選,依賴左派人仕組成的民X聯、港X聯一定遙遙無期,連特首都唔敢出聲;
如果我要人人平等公平競爭,商家組成的自X黨一定唔會體恤低下層市民,甚至中產,經濟好都唔到你好!
我更加唔會因為無一個“完美”政黨而放棄投票,因為當“保皇黨”於立法會佔大多數時,過往市民百般悲苦失望一定會再重演!要有各界不同聲音,最好就係五十五十,才不是“一言堂”,所以更加會繼續支持民主派!

已沒有了兩支咪的商台給與我們揚聲,我們不要假和諧,大家以後要靠自己!!

:evil: :evil: :evil:

講得好~

中的~

民房

[size=large]致皇國國民

本網站及本人深深明白到,我們的崽力上有限,未能達到所有國民之要求,但是...在這過程之,我們亦盡我所能去了解及平息一切之誤會及事件,希望大家可以明白到,我們亦不希望事事推辭,只想一心為大家服務,但希望大家明白到,世上的人那麼多,跟本不可能要全世界的人都安份守己,所以,每個人都是做好自己.該說的說,該做的做,為何有些人喜歡在這開心的土地上,加上怨恨的氣氛呢?相信大家都會明白,這不是我們或你們可以控制得到的事.不論如何,此TOPIC已到了過線的地步,本版將在數小時內關閉此TOPIC,如有問題,歡迎各位親愛的國民PM本人,在此如有不便,本人向大家致上萬二分歉意!!

首頁

尾頁

跳至