自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

軟飯王始祖

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

amazingkitkat 發表於 16-6-1 18:08
點解冇人話個老公差又變心?

個男嘅係唔好,但夢夢都唔係好嘢,有前科

http://stinglife.pixnet.net/blog/post/45174343-%E8%83%8C-%E6%9C%AA%E5%A9%9A%E5%A4%AB-%E5%81%B7%E9%A3%9F-%E6%88%B4%E5%A4%A2%E5%A4%A2-%E8%80%81%E5%B1%88-%E5%82%85%E7%A9%8E-%E5%A3%B9%E9%80%B1%E5%88%8A-1157

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

人地呢啲叫真愛,我地啲普通人識條鐵咩!真愛大晒架嘛,理得其他人死活,最緊要自己開心,現實大把呢啲人,搶返黎先叫幸福,有啲女人好白痴,搶左人老公生一個,跟住飛起自己老公,又再搶人老公又生一個,以為真愛,點知今次被飛,只可嘆一句,狐狸太天真了唔明 做女人點解要咁冇尊嚴!真係唔好以為只有男人先會身痕,女人都一樣會!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

子爵府

畀面勳章

回覆 feclagnes 的帖子

人做到唔要面真係天下無敵, 自己偷食仲要屈男朋友。都算, 仲係咁死性不改, 做埋人第三者, 破壞人地家庭, 佢已經係走火入魔, 專食呢D偷偷摸摸既男人, 之後又要高調地公開.... 真係無敵

***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

畀面勳章

回覆 janet 的帖子

好好地地一段正常感情係唔得, 呢D咪犯賤既女人, 自己犯賤都唔夠, 仲要拆散埋人地屋企, 每日BK幾多家庭女性上黎講個老公點樣對唔住佢, 睇到心都痛埋就係因為呢D賤女人。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

首頁

尾頁

跳至