跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 2003年3月媽媽會 Part 25

小王子

豬豬果然好熱情

yr friend boss,真係無人性.
http://family.webshots.com/photo/2200566240103299971CYORnx

大宅

Sil,
家愉都幾好聽, 又有意思!

姊妹,
原本今次呢個想叫卓喬, 但有個朋友用左, 所以要再諗....老爺提議"樂陶" ,意思係陶醉於快樂當中, 你地覺得點? 會唔會女性化左少少呢?

Mike,
re : 水痘針
唔該pm多次個dr名比我丫, thanks!!

二當家,
re : nursery
thanks! 照咁睇, 應該間間差不多啦! 咁我都放心d!
大小當呢排點?

Yanyuma,
有結果未? 真係慘不忍睹!:cry: 你都要小心身體!

http://www.imagestation.com/album/?id=4288361839">

伯爵府

畀面勳章

今日玩得好開心, 肥齊返到屋企都唔訓呀!下次再玩過啦, 我地今日仲未睇白鴿架。

yuma,
小妤冇事架, 放千萬個心啦!

bmf,
肥齊佢呢兩個月講野講多左好多, 我仲好期待佢講更多野, 同佢更互動!
至於cherry.......嘻嘻, 我地幾時見下面, 等佢地自己教對方講啦, 真係好耐冇見車厘子。

安安,
咁你同你細b改左名未呀?
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

別墅

tungtung, chingching, 膂膂, timtim,

今日玩得好開心, 好高興可以一膂玩

Tina

子爵府

畀面勳章

姊妹,
原本今次呢個想叫卓喬, 但有個朋友用左, 所以要再諗....老爺提議"樂陶" ,意思係陶醉於快樂當中, 你地覺得點? 會唔會女性化左少少呢?

安安,
女性化就唔會,但會唔會太陶醉於快樂當中....... :mrgreen:

大宅

puppy...
re: 3隻小狗
100分

onon...
re: 樂陶
單睇字ng錯... but連姓一起叫又好似麻麻地... 都係卓喬好聽d... 或者再諗吓叫卓x la, 跟哥哥個"卓"字!!!

hellohello...
原來我攪錯咗, 係next Tue至啱!!!

子爵府

Hi,New
Long time I haven't meet you here in the mid-night lu, tonight very busy to clear my old clothes, smell the "mod", so need to throw so many clothes.

子爵府

yuma
poor yan yu!don't worry, I think just minor problem!

大宅

Hello, 好耐無見

妤媽 & Oscarma,
恭喜哂, sorry, 遲來的祝賀!

妤媽,
睇咗大面的相, 真可憐, e生都無話乜, 無事的。

Vvbb, 3 & New...
你地有無收到dwe's new product "let's play set", 有無乜野意見, 你地會唔會買呀? ?-(

Sil ar e,
想問吓"五一"黃金週至到幾時?因想去海浪公園, 怕會有好多自由人。

伯爵府

yuma
see yanyu photos and yr description. . . really 陰公, 甘細個stick到成面成身. . .一定好唔舒服!! But dr. said should be okay. . . 甘都好 d!!

silvia
wa. . . . still miss pigeon?! . . .but I am very very tired lar!! very hot!!

tungtungma
tungtung 精 ling and active now. . . . well communicate with the other kids, can present herself!!

timma, tina-ma
glad to meet you 2 ar!!

onon
"KIU" . . . . . good name . . . . hubby also want to name our little b with a word "KIU".

"lok to" . . . . your meaning. . . .甘細B咪成日掛住 happy lor

Davema
how are you?
OP . . . . . must be 好多人 我上次平日去都好多人!!

大宅

好媽媽勳章

安安,

卓喬幾好好聽呀! 如果想男性化d, 不如叫卓男,我覺得幾特別喎!

男爵府

Morning!

開o左新版o勒 ~ click Part 26

首頁

尾頁

跳至