跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 水豆針

MANDY,
維維打完又無發燒喎!

pcdogxx,
你係唔係30/12打針?
醫生話上午有個囡囡一次打兩支針(1支水痘,另支就肺鏈)打第一支無乜喊,想打第二支,一見支針就大喊!會唔會講緊你囡囡? ?-(

伯爵府

garfield

唉....上星期想同細佬打...

點知佢又發燒

係啦...想知個醫生手勢如何呀

侯爵府

kit kit 星期二打咗.... 個醫生好好手細, 打完想揾返個針 loan 貼胶布都揾唔返 但 kit kit 都係 ar 咗一聲就繼續瞓

民房

please send address for me ,thanks

[email protected]

jess :-o

複式洋房

請問你地bb打完水豆針布無馬上出水豆呀? 我朋友個女(2歲)打完馬上出, 仲出好多好辛苦...有無搅錯iu!#ou!@ty#我地懷疑佢太重手...你地點呀?

伯爵府

BB2005BB

其實打完水豆針都有機會出

又或者妳個朋友個女已經野到水豆係身體入面, 不過未發
出黎...但打完針米一次過黎料囉

陰公.....妳個朋友個女 e+ 點呀
妳懷疑個醫生太重手.....咁係邊個醫生呀
等大家有個心理準備都好呀

點都好....妳朋友真係要小心 D 水 POP ....唔好整穿呀

Take Care !!!!

大宅

係呀, 我30號朝早打架.. hehe.. 第一支真係乜事都冇喎.. 第二支就喊到七彩...

pcdogxx,
你係唔係30/12打針?
醫生話上午有個囡囡一次打兩支針(1支水痘,另支就肺鏈)打第一支無乜喊,想打第二支,一見支針就大喊!會唔會講緊你囡囡? ?-(

大宅

mandy,
sorry, 我無去到之前報名果間打水痘針, 去左你另外報料果間診所打.
事關上個sat 諗住朝早帶亞囡去, 點知打左成朝電話, 都無人應, 唔知係咪醫生放大假呢?
結果去左你 8 返黎果間 :mrgreen: .
等我報告下先
我原先book 左4點去, 但因亞囡訓左, 所以遲左出門口, 去到都幾多人等睇醫生, 可能因為果日係sat, 下午無乜診所開, 都等左半粒中. 係女醫生, 入到去都好詳細咁講解左一番 , 之後開始打針, 手勢都算ok, 平時亞囡去健康院打針, 打完肯定勁喊一陣, 果日打完只係叫左兩聲, 未出門口已經笑番, 因為臨走醫生畀左兩粒糖佢玩.
嘟....報告完畢
yuki

複式洋房

Yuki,

唔該, 我想同囝囝打水豆針, 可以畀醫生資料我嗎?

KC

伯爵府

kclee

我地之前係集體訂針 $340 係美孚打

不過, e+ 應該無呢個價啦

係其他 Topic 見到都有, 妳 check PM 打電話去問下啦

MANDY

:wink:

首頁

尾頁

跳至