自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

~香奈兒~ 發表於 21-11-10 14:01
二十幾歲時,有一次去朋友屋企,臨走前去咗廁所,行到出街,發現好多人都望住我笑,我仲諗緊唔通我今日特別 ...

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

gigicatb 發表於 21-11-10 21:40
試過好幾次,入到廁所,見到一個勁短頭髮,男人裝扮既人從廁格行出嚟,我當唐赫咗一跳,之後仲衝口而出講 ...

呢個我成日發生!還會提醒對方,這是女廁
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

2024年龍年勳章

卜卜卜 發表於 21-11-12 04:19
回覆 anniekayan 的帖子

最後拍唔拍得成拖?🥰

無啦,唔知點面對

子爵府

試過一早返到公司,迎面見到個同事,大大聲嗌人哋:「早晨呀!daddy」

實情個同事叫Danny

珍珠宮

Chloe199401 發表於 21-11-10 16:03
8-9歲既時候,經過雜貨店買咗呢款雪條。
好多溶咪係到啜囉。
有個四十幾歲師奶經過話:
好明顯係個C9心邪啦!! 佢自己淫又話人 應該即時話佢"C9淫得很"

珍珠宮

我試過同D同事睇恐怖片, 我拎住D爆谷, 跟住有一下驚嚇位, 成筒爆谷發晒去前面個人到.
仲要N年後聽收音機, 有人話睇果套恐怖片時有條友响後面散晒D爆谷落佢到. 好可能係我, 地點同套戲都係一樣, 日期就唔記得

大宅

c.vieri 發表於 21-11-10 13:48
細時啊媽好友個仔上黎屋企(唔記得上黎做乜)
佢一入門口就張一袋汔水放左係餐枱上面,我就同佢講乜咁客氣 ...

真係好尷尬,不過佢唔係送俾你地,點解要放上枱

侯爵府

返左成日工後回到家先發現自己條半節裙後面甩左,塊布吊吊fing ,果條係sogo 日本牌子買,估唔到佢收口邊位只用膠水痴住,無車到

男爵府

kingawa 發表於 21-11-12 07:37
呢個我成日發生!還會提醒對方,這是女廁

唔係嘛

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

紫翹 發表於 21-11-12 15:42
我試過同D同事睇恐怖片, 我拎住D爆谷, 跟住有一下驚嚇位, 成筒爆谷發晒去前面個人到.
仲要N年後聽收音機, ...

我同你好似,我係子華fans 有次入場睇show,中間好口喝忍唔住飲水,突然有爆笑位我成囗水噴向前面對情侶度,立即勁say sorry 勁講唔好意思,好在佢哋好明我無心無怪我咋

仲有試過初中時返屋企我媽媽話隔離太太偷偷哋話佢知撞到我拍拖,但其實我只係同細姨一齊去行完街咋(佢短髮)

水晶宮

KUDOS 發表於 21-11-10 21:21
我中學時代著白色校裙漏M真係慣晒,唔會為咗咁而喊囉!

漏m我都試過,係突然間好勁。人大左,特別日子一定黑色深色褲。

大宅

回覆樓主:

係太子突然被途人提醒,我著緊條連身裙正反面倒轉黎著 急急腳搵廁所換返好條裙

大宅

回覆樓主:

早幾個月前被人捉了入精神病院.

一入到門口, 除了沒收所有野... 除了眼鏡 + 未開過既m巾.

跟住仲要即時係一個好 open (病房大堂) 既位除哂自己的衫褲.當時有大概 4 - 5 個不同職位既職員.完全冇野傘檔.底褲都沒收埋.以為会比條紙底我頂住, 但冇.ok, 我都忍.

屎忽啦 , ball啦都 check 埋, 我又忍.

其實係唔到我話事.差在未叫我 mak 開條腳比佢地班人 check 埋妹妹.

Part 1 完......~

大宅

回覆樓主:

Part 2:

過了唔知几多日, 黎m.

心諗... s---- 冇底褲條m巾似边度 ?!
係冇哂辦法之下... 直接似落條医院褲度.然後將條褲 yau 到超高... 等條m巾貼近屎忽位D.

第一日過左.

第二朝訓醒... 2/3 條褲都係血.

同阿姐講我想要套新衫褲.

佢地見到情況... 仲夠胆死串話鬼我... 乜你冇帶m巾咩 ?

我心諗... 大姑呀..我著住入黎條底褲都比你地收左, 唔通塊m巾痴係額頭呀 ??

真係想即時拿條m巾塞住佢巴串咀.

果一刻懷疑自己有冇阿媽生.

男爵府

真係笑到肚痛原來咁多JM有入錯男廁經歷,我都試過

首頁

尾頁

跳至