心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好唔開心...今日BB離我而去

我相信你而家嘅心情好難話用2.3句說話安慰到你,但係最緊要係保重自己.
take care!!
希希相薄 我叫大佬希,2002年8月14日出世

大宅

kitty&mimmy,
唔好咁傷心,這是一個大考驗,一切會過去的,節哀順變!

珍珠宮

好媽媽勳章

kitty&mimmy

God bless you.
Take care.

水晶宮

2024年龍年勳章

針唔吉肉唔知痛, 即使我們都說盡安慰話... :-( :-( :-( :-(

盡情的哭吧 !

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

珍珠宮

畀面勳章

安慰的話說了很多了!

只衷心希望你快快平復情緒,振作振作!要知道BK很多爸爸媽媽都在默默支持你!!!

大宅

kitty&mimmy

希望你和丈夫及家人能夠盡怏平伏心情去面對.

大宅

請保重及節哀順變! :-( :-(
發生咁o既事, 知道你一定很難過, 盡情哭吧, 將內心的痛苦隨眼淚釋放出來吧....:cry: :cry:

大宅

呢件事真係俾到我好大既警惕作用…早幾日我用電腦時,老公太累上左床,我仔仔訓左係我地張床…本來老公打側訓,我睇睇下電腦再望過去,佢打平左個身,我即刻望下仔仔有冇俾佢壓住,原來仔仔都訓斜左,岩岩壓唔到仔仔咋…

事情都發生左,大家都唔想,希望大家都可以汲取教訓…安慰既說話,我都唔多講,只希望你一家都可以好快平靜落黎…正如大家所講,我諗你仔仔係落黎完成佢未做好既工作,而家可能已經完成左啦,所以返左去天父�佛既懷抱中… :cry:

大宅

kitty&mimmy

你與你家好好地生活下去, bb 會知道你們對佢的愛.

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

kitty&mimmy

Take care.

男爵府

take care :cry:
焯峰!!

子爵府

唔好自責,大家都唔想,希望你地好好生活下去,保重呀!
***南無阿彌陀佛***

大宅

好好保重,希望天父親自賜下平安同埋安慰你地一家!

男爵府

TAKE CARE, 唔好咁傷心喇!!

男爵府

sorry, I just know this bad news! 真替你難過!
保重身體!勇敢面對!bb永遠都會記得你的! :cry:

大宅

kitty&mimmy~~

好好保重!! Take Care!!

大宅

take care
[img align=left]http://yip.lui8.com/Q.picture/be.gif[/img]

大宅

paiwai 寫道:

希望你好好保重自己, bb一定會開開心心守護你地一家人o架(加油~加油~加油呀~~~)

Take care yourself, you so young will be born other baby in the future! :cry:

男爵府

好媽媽勳章

TAKE CARE!!!重有好長嘅路要行,一定要振作呀!!

男爵府

一定要振作, 保重身體!

首頁

尾頁

跳至