跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

>JAISY
你真係好耐無上黎喇~
湊BB辛唔辛苦呀? 好唔好湊呢? 幾時有相睇呀? 我未見過B仔呀!

>fifi
好彩你快手BOOK左先, 咁我地又可以玩下喇~

唔洗客氣喎, 個枕頭都唔重, 我買左個SUITCASE, 個枕頭放左入去, 係最辛苦搵SINOMAX個COUNTER姐, 果日真係超多人, 行都行唔到, 你叫我睇雨傘, 太多人都唔知放左係邊, 睇唔到呀!

今次一田好似幾平, 我都好想買野, 不過實在太多人, 唔似舊年咁, 今年真係好恐怖!

伯爵府

醒目開學勳章

fifi

你要買果D野, 我已買左喇, 睇下幾時拎埋比你啦~

我地PARTY果i度, 有無唸住買咩呀? 早D訂會平D喎! 而家我地有幾多人呀? 今次係咪全部人都去呀?

洗唔洗相量下買咩先? 大家要整咩咁呀?

呢排大家都好靜, 唔知大家忙D咩呢?

男爵府

wing530,

d野好‘青見’啊,多謝曬!

Party果度都要決定訂到會或自己準備,因早d訂平的。請參加party的人一起比d意見啊!

我地仲要準備遊戲同禮物,不如大家分工下,可能比較易準備。

原文章由 wing530 於 08-12-7 16:28 發表
fifi

你要買果D野, 我已買左喇, 睇下幾時拎埋比你啦~

我地PARTY果i度, 有無唸住買咩呀? 早D訂會平D喎! 而家我地有幾多人呀? 今次係咪全部人都去呀?

洗唔洗相量下買咩先? 大家要整咩咁呀?

呢排大家都好靜, 唔知大 ...

伯爵府

醒目開學勳章

FIFI

今日先上BK咋, 假期入左上水, 加上呢排少左上黎, 多左睇小說, 我呢2晚都睇到成3, 4點呀, 3日睇哂一本書, 好耐都無試過喇, 真係爽呀!

係呀, 我地都要行動下喇, 呢度攪乜鬼呀, 靜英英架~

我唸過喇, 我地4:15PM先開始, 呢個係TEA TIME, 係咪唔洗整咁多野食呀? 還是食埋DINNER咁呢?

如果平平地, 留D$$買下禮物, 不如我地每個FAMILY做一個小食呀? 不過, 呢度又無人, 還是...豪D, 全部都係買返黎, 唔洗煩呀!

禁止訪問

別墅

wing530,

ok, 我搵到個細箱. OK 嗎?

大宅

想問下開Party 有份禮物, 係隻綠色河童咁既龜仔係邊個買架? 我想買一隻呀!

伯爵府

醒目開學勳章

jaisy

我估你講果個公仔...可能係表哥送出黎架! 佢屋企有事, 呢排都可能唔得閒上黎架喇, 佢同我一樣, 99都入左 E 院, 都有排忙~

我幫你問下佢啦, 做乜你又想買多一隻呀?

大宅

係呀~你知我幾錫個女架啦, 佢好鬼想要.
因佢見到表姐好鍾意隻公仔.

原帖由 wing530 於 09-1-8 02:40 發表
jaisy

我估你講果個公仔...可能係表哥送出黎架! 佢屋企有事, 呢排都可能唔得閒上黎架喇, 佢同我一樣, 99都入左 E 院, 都有排忙~

我幫你問下佢啦, 做乜你又想買多一隻呀? ...

伯爵府

醒目開學勳章

ALL,
點解大家都唔上黎O既??

男爵府

我地成日都上msn啊,可以即時傾解,你開o左account又唔上來搵我地?

原帖由 wing530 於 09-3-10 23:31 發表
ALL,
點解大家都唔上黎O既??

伯爵府

醒目開學勳章

我上黎果時, 都唔見你地O既, 多數見到好E係到咋~

首頁

尾頁

跳至