跳至

首頁
56789...26

尾頁

男爵府

Re: 有冇人住石籬呀??(part II)

無喎,有咩問題呀?

大宅

其實我都唔係太清楚,只係有朋友去日本,原本幫我買雪印不過話有問題買唔到 ?-( ?-(

大宅

我都聽講過,日本人都很少買雪印,
多數是食森永同明治

大宅

就係,但係我囡囡敏感媽,好似話雪印係底敏

男爵府

森永好似有隻係低敏配方+!

大宅

好媽媽勳章

麥理浩playgroup下個月暫停,請問有沒有好的playgroup提議,最好是學校主辦啦,因為我的女女很喜歡上麥理浩playgroup,又有茶點吃,她常常話要返學,下個月無得返playgroup,她一定很失望,希望各位可以提供下那處有類似的playgroup 上,謝謝 :-( :-(
:-P :party: :weapon: :wink: :lol:

大宅

loverlymama
係呀,而家間間playgroup都有茶點吃,why暫停?
你bb几大呀?我bb歲半而家返tsuen wan,不過都好full

大宅

我都聽講過不過好似初生先有歲几已經冇啦!
溫柔 寫道:
森永好似有隻係低敏配方+!

大宅

好媽媽勳章

pocket

我bb現在21個月,現在煩找playgroup給她,因為她常常話返學.請問你bb在那處返呀
:-P :party: :weapon: :wink: :lol:

男爵府

今日我個女去咗健康院到打肝炎同四合一針,比姑娘吉完左邊再吉右邊,喊到佢痴晒線,好痛好可憐呀 :-( :-( :-(

大宅

我個仔打針喊幾聲就算架喇!
因為話我地捉住佢,
打完針放開手一陣就唔喊架喇
可能佢d皮粗肉奀 ?-( ?-( ?-(

男爵府

我個仔又係由細到大打針都係唔喊+,+下咪勁奀皮囉!
個女本身都唔喊+,打第一支時就只係扁下咀咁,但係嚟手就再吉多支佢嘆,佢咪喊到痴咗囉,真係好慘+,一次過要打兩支針,打完左又打右 :-( :-( :-( 真係無陰公..............

大宅

我個囡打針都係喊几下,返而食藥就喊到拆天!

我個囡都睇左2次醫生!!
老公又病左我都差d中招

大宅

係呀一到678月四圍到好full!!!!!我間野係tsuen wan,不過都full左,我個FD想報都要waiting
loverlymama 寫道:
pocket

我bb現在21個月,現在煩找playgroup給她,因為她常常話返學.請問你bb在那處返呀

大宅

病左几日冇上來,差D迷路呀

別墅

原文章由 pocket 於 07-7-1 16:49 發表
係呀一到678月四圍到好full!!!!!我間野係tsuen wan,不過都full左,我個FD想報都要waiting

是的!因為他們五月底已出了summer programs的schedule了,early birds還有discounts呢,所以很快便被人reg滿額了。現在反要看看他們九月出的program,可能較好。

大不良的Cambridge Course要在七月放假一個月,到八月才復課呢。

男爵府

嘩,d大頭相變晒形,好肉酸呀

大宅

你地要買森永大仔就出聲喎!
我照番uny原價比你地,
因為我買了3箱,現在還有箱半,
但我個仔就開始少飲奶,
由一個星期一罐,到現在3星期才一罐,
所以驚飲唔晒想讓出4-5罐:(

男爵府

我隻妹妹豬重係食近細仔奶,幫唔到你住,sorry

大宅

why ????
不過我個囡都差唔多,而家一日一次咋.......

原文章由 小鈺鈺 於 07-7-7 10:17 發表
你地要買森永大仔就出聲喎!
我照番uny原價比你地,
因為我買了3箱,現在還有箱半,
但我個仔就開始少飲奶,
由一個星期一罐,到現在3星期才一罐,
所以驚飲唔晒想讓出4-5罐:(

首頁
56789...26

尾頁

跳至