婦女醫護

跳至

首頁
56789...16

尾頁

男爵府

Re: 痾血! 有冇痔瘡e生介紹?

Iris_chan,
可否pm資料比我, 唔該哂!

大宅

我都好想要請pm給我 :-( :-(

複式洋房

播道醫院(李偉雄醫生) good

大宅

Hi iris_

Pls pm to me. Many thanks!

該用戶已被刪除

複式洋房

Dear iris_,

Could you pm me as well?? Many thanks!!

大宅

Dear iris_chan,
pls pm to me, thanks!

請問有左bb可以食嗎???
e生話要推番粒瘡入去 , 之後先塞藥 , 咁先有效,
但我試過, 不過唔成功 , 超痛呀 :-(
仲有咩方法可用呀
Pls help me
Love You Baby

大宅

Hi Winnie

I did have the same problem while I was pregnant. I remember my doctor did the same as your DR. Nothing can do now, only medicine to help releasing your pain till the birth of your baby. If the problem still exsist after, operation needed.
Don't :-( :-( !

民房

Would you help PM me too., My wife is suffering the same problem
Thank!!!

大宅

我陀住嗰細仔時都痔瘡,後尾連續飲五青汁2星期,之後每星期飲一次就無事啦!
在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

民房

陀BB時是否也可飲五青汁?

大宅

我自己是熱底既!+我飲時已經8個月!
用咩藥都冇效!冇辦法之下試吓,又得喎!
但我知如果血壓低-西芹份量要少啲,如果怕涼-苦瓜份量要少啲!
在壓力中仍能平靜,在忙碌中仍能悠閒,在失敗中仍能歡笑,在逼迫中仍能屹立,上帝的兒女何等有福。
在絕望中仍有盼望,在冷漠中仍有關懷,在困境中仍有出路,在死亡中仍有生命,上帝的兒女何等有福。

民房

請pm秘方給我可以嗎, 我是第一次上這個綱的. pm是否等如email ??

別墅

Dear Iris & 各位有秘方的媽媽 :

可否也PM給我?
我現在好苦惱呀!!

謝謝!

禁止發言

別墅

所有mom

我都想要處方, Pls pm to me. Thanks!
http://mud.mm-a1.yimg.com/image/277124801

子爵府

牛年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

me too.
Please PM to me. Thanks!

appleapple2006 寫道:
所有mom

我都想要處方, Pls pm to me. Thanks!
大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

複式洋房

各位收到秘方的媽媽,可否pm給我

大宅

irs_chan,

可否pm給我呀, 我都有此煩惱, thanks !

民房

FYI, this may be the last resort to improve hemorrhoids and constipation issues. if you have tried this, please let me know. many thanks.

http://www.youtube.com/watch?v=gh53j-VLFdY
Youtube Movie!!!

首頁
56789...16

尾頁

跳至