自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 23-6-15 12:46
我食左自助山咋,撞正無生蠔,但好多野食,有優惠好似6百幾蚊!2月既事了
...
我都考慮過自助山, 現在冇優惠, 又Full booking... 請問怎樣有優惠?

複式洋房

Bertie07 發表於 23-6-14 21:05
$858 一人,座位3星級,食物平平,無生蠔,無特別, 服務差,叫做嚟過就算! 我估佢地網上打手多,實在係3 ...

之前好食

子爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

兩年前食過,已覺得唔值,但又全場滿座,我自己唔會再去

象牙宮

dw0501 發表於 23-6-20 13:57
我都考慮過自助山, 現在冇優惠, 又Full booking... 請問怎樣有優惠?

我係2月去,而家暑假唔會有平啦!或者你留意下Egl,佢有時有推廣

伯爵府

Charlotte_mom 發表於 23-6-14 21:26
曾經join過一年會員,所以果年去過好多次
越食越把鬼,食材好一般款式亦唔多(又唔轉),有d嘢要等佢派,但 ...

真係越嚟越把鬼

子爵府

Glau 發表於 23-6-15 12:22
我食過好多次The Market, 初初開要3個月前book, 佢吾係咁差, 但無進步過, 對上個次都仲有即開生蠔, 不過 ...

亞媽鍾意食榴連,book完話比佢知3個月後同佢去食buffet,佢超大反應:咩餐廳咁巴閉呀!3個月到時都唔鬼記得咯

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無話可說 發表於 23-6-20 18:51
我係2月去,而家暑假唔會有平啦!或者你留意下Egl,佢有時有推廣
以為是klook / kkday, 原來是 Ego... 6月已經full booking + 冇優惠. Thanks.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊