親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:Quote:原帖由+YY55+於+15-01-16+發表請問可

原帖由 winglee1227 於 15-02-03 發表
我pm左聯絡方法,你問問佢丫,legoland hotel行去legoland超近,酒店搭落B2,左面係water park,右面就係the ...
Hi winglee1227
可否pm Jason contact 給我呀 !
唔該晒!

複式洋房

回覆:分享新加坡+legoland 2大2細(1歲+3歲)6日行程

請問可否比jason的聯絡方法給我呢?謝謝!

複式洋房

回覆:分享新加坡+legoland 2大2細(1歲+3歲)6日行程

可否給我jason的contact....謝謝!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

男爵府

引用:+本帖最後由+winglee1227+於+14-10-13+20:3

原帖由 winglee1227 於 14-10-13 發表

Day 1~Ducktour,FlyerDay 2~Zoo,魚尾獅公園,牛車水,
想問下,喺waterpark玩完喺園內食野,跟住再玩過water park。噤即係唔駛沖身先去食野?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+zxzx+的帖子你whatsapp+jason買飛,佢

原帖由 winglee1227 於 14-10-14 發表
回覆 zxzx 的帖子

你whatsapp jason買飛,佢會教你send email去訂位,到左singapore後約jason攞飛,上車就係f ...
搵Jason 買飛低咪平好多架?

大宅

回覆:winglee1227 的帖子

Please pm me Jason contact!!!! Many thanks

Is it cheaper to buy legoland tickets with gim? we will plan to stay overnight at legoland

大宅

回覆:schnauzers 的帖子

Could u pm me Jason\'s contact? Thx.

大宅

yokeeland 發表於 15-1-14 15:02
回覆 gigiic 的帖子

聖誕節一家三日去左SINGAPORE六日五夜,住新開的Holiday Inn Express,坐新加坡航空, ...

我暑都想去, 你係自己上網訂係係旅行社代訂呀?
昨日係旅行社問過2大2小, 6日5夜要~$22000

男爵府

引用:回覆+gigiic+的帖子聖誕節一家三日去左SING

原帖由 yokeeland 於 15-01-14 發表
回覆 gigiic 的帖子

聖誕節一家三日去左SINGAPORE六日五夜,住新開的Holiday Inn Express,坐新加坡航空, ...
我都想知邊度買門票,謝

大宅

Can u pm me Jason details, thanks

首頁

尾頁

跳至