跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 homom 於 07-12-5 10:19 發表
而家d天氣真係好易病, 大家小心d, 皓皓都感冒.

cscli,

你好勁, 湊住2個都攪到party. 我聖誕假都full晒lu, 返教會及同朋友去澳門.

homom,

嘩, 咁正呀 !!! peak holidays 去macau, hotel 會唔會貴好多 ??

其實湊兩個都ok (不過一病就好煩), 個細b成日都要痴住我, 成日扭抱架, 完全同澤曦唔同, 所以等佢sleep我就要好似做賊咁靜雞雞做好多o野 !!!!

男爵府

cscli,

你咁似我架, 連sleeping都住口罩
真係自己辛苦d, 好過傳比d細路

原文章由 cscli 於 07-12-5 14:18 發表
heima,

都係麻麻地掂, sunday去左睇中醫, 執左兩劑中藥飲, 都係未清, e家又飲番盒仔茶, 我媽叫我試吓飲廿四味, 明天會試, o里兩weeks除左食o野飲o野之外, 都係帶住口罩, sleeping都係
唔知 ...

大宅

heima, monkchi & rivus,

你地會唔會覺得自己對兩個小朋友有偏心架 ??
尋晚我老公話覺得我好似錫細b多d (有兩個朋友都係咁講我)...... 佢就錫澤曦多d......
聽完之後我都有反省, 又好似唔係呀... 以前我日日對住澤曦, 日日都會錫佢好多啖, 時刻都覺得佢好可愛, 加上佢唔多扭計.....but 細b就成日扭, 又係大喊包, 不過佢對眼成日跟住我走, 比我覺得佢好親我, 以前澤曦就無o里種feeling..... 好似有d距離感........ 唔知會唔會不知不覺偏心左呢......

你地覺得自己對住兩個有無唔同架 ??

男爵府

cscli,

我都發現我對住兩個有唔同, 因為我偏錫manman多d. 其實不單只我, 我老爺, 99, heipa 都偏錫manman多d, 可能細個又係女仔. 但我們都會盡量做到對佢地一致的.

原文章由 cscli 於 07-12-5 14:35 發表
heima, monkchi & rivus,

你地會唔會覺得自己對兩個小朋友有偏心架 ??
尋晚我老公話覺得我好似錫細b多d (有兩個朋友都係咁講我)...... 佢就錫澤曦多d......
聽完之後我都有反省, 又好似唔係呀... 以前我日日對住澤 ...

男爵府

ho lam mami,

不知你會不會見到此留言, 我們真係好難會在msn相遇, 因為好少晚上上網.
係la 你send ho lam and wing lam 張相比我, 我睇到了. wing lam 咁大個女呀, 真係唔似8個月. 果張相ho lam 個look 好搞笑....................."赤腳紳士", 張相兩個好襯好靚呀.

男爵府

all,

中大遊d 相我在公司搞了成個幾星期唔知點解附加不到檔案, 所以未send出, 等我有時間先在家send. sorry 呀各位.

民房

heima,
其實你再按一下張相,仲有80張..
妹妹而家9個多月啦
原文章由 heiheima咪 於 07-12-6 12:09 AM 發表
ho lam mami,

不知你會不會見到此留言, 我們真係好難會在msn相遇, 因為好少晚上上網.
係la 你send ho lam and wing lam 張相比我, 我睇到了. wing lam 咁大個女呀, 真係唔似8個月. 果張相ho lam 個look 好搞笑... ...
http://www.mybabyface.hk/200712/winglam&holam/mygallery.htm

男爵府

灝霖穎琳媽咪,

睇到呀, d 相好靚, 穎琳好Q又靚女, 灝霖做咩全輯相做赤腳紳士 你直髮都幾襯你. 你返工是不是好辛苦瘦了o既.

原文章由 灝霖、穎琳 於 07-12-6 22:10 發表
heima,
妹妹而家9個多月啦

[ 本文章最後由 heiheima咪 於 07-12-7 12:21 編輯 ]

大宅

回覆 #6 cscli 的文章

cscli

我絶對有偏心細既..

成日都痴住細既..我老公同minna都成日話我偏心..哈哈哈..

可能哲哲大咗..而且佢一向都好獨立.所以唔多理佢.不過自從羨羨出左世之後. 哲哲初期都好難適應.因為全家人都只重視羨羨. 有一段時間佢成日發脾氣.(依家脾氣都好大)..不過依家好左好多la..

rivus
哲哲B係2004年5月23日出世..3.40kg
羨羨B係2007年6月22日出世..3.36kg
-------------------------------------------------
[size=small]*****哲 羨 相 簿*****

大宅

cscli,

hotel 一早就book左, 係當初威尼斯人開幕特價時book, 都覺得有點貴, 不過間房有我成間屋咁大, 好似好正, 又柴哇哇6個family一齊想去試下...
不過d船票好爆, 昨日先攪掂回程, 去程仲追緊票.

伯爵府

heima

我覺得你鍚heihei多d

原文章由 heiheima咪 於 07-12-6 00:03 發表
cscli,

我都發現我對住兩個有唔同, 因為我偏錫manman多d. 其實不單只我, 我老爺, 99, heipa 都偏錫manman多d, 可能細個又係女仔. 但我們都會盡量做到對佢地一致的.

...

伯爵府

hi

我22-23/12都會去長隆, 第一次返大陸自遊行, 重帶埋呀桐, 都有d驚

原文章由 homom 於 07-12-7 10:32 發表
cscli,

hotel 一早就book左, 係當初威尼斯人開幕特價時book, 都覺得有點貴, 不過間房有我成間屋咁大, 好似好正, 又柴哇哇6個family一齊想去試下...
不過d船票好爆, 昨日先攪掂回程, 去程仲追緊票. ...

伯爵府

homom

有冇check中銀旅遊, 但要look 中銀visa

原文章由 homom 於 07-12-7 10:32 發表
cscli,

不過d船票好爆, 昨日先攪掂回程, 去程仲追緊票. ...

伯爵府

妹妹同哥哥似情侶多過兄妹

原文章由 灝霖、穎琳 於 07-12-6 22:10 發表
heima,
妹妹而家9個多月啦

男爵府

....

[ 本文章最後由 heiheima咪 於 07-12-7 14:01 編輯 ]

男爵府

pat,

d 相晒4R 岩唔唔:mrgreen:

男爵府

可解

原文章由 pat614 於 07-12-7 13:31 發表
heima

我覺得你鍚heihei多d

男爵府

同意

原文章由 pat614 於 07-12-7 13:44 發表
妹妹同哥哥似情侶多過兄妹

男爵府

原文章由 pat614 於 07-12-7 13:40 發表
hi

我22-23/12都會去長隆, 第一次返大陸自遊行, 重帶埋呀桐, 都有d驚

pat,

我上個月先去完, 幾好玩嫁,你往1晚or2晚 ???
不過今個 christmas 都無咩特別節目,你地玩開心的

大宅

pat,

d船票攪掂左啦, thanks.

大陸無聖誕假, 唔會太迫人, 而且去長隆交通方便, 唔駛擔心, 玩得開心d. 我都有諗過帶hoho去, 不過一直未同佢攞回鄉証.

首頁

尾頁

跳至