跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2002年11月BB會 (PART 80)

all..
請問你地係邊樹同工人買保險架, 我幫趁開道享, 續保要過一千元兩年, 想睇下有無其他選擇, Thanks!

子爵府

老歌: 都係"打直"出, 你用番Irfan View度, Image個欄有個"Rotate Left" / "Rotate Right" 可改, but 改完後最好轉一轉個file name至save。 慈慈唔叻女, 佢只係想學大人渣筷子食飯, 主要都係用番匙架, 至於我隻仔都仲係用匙叉, 仲要人餵tim

工人買保險, 我係教協續保, 唔使一千元兩年

放工喇

侯爵府

glory
你係轉左相, 不過我完全看不見張相內容既??

你去布吉看來很開心, 我copy左你個行程, 希望有機會去

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Che,

We know the package that you mentioned but not fit our schedule and we have made the deposit la.. We are just headache as won't drive in 富良野, 美瑛,we may have trouble in travelling with our kids..

Your card was given Glory la.. Thanks..

IPA will be confirmed with you later..

Sum,

我仲諗梗考唔考好 ? 你有無牌呀 ?

禁止訪問

子爵府

CHE
講到shopping我邊夠你黎丫.
我都以為自己係j-shoppers買左好多野, 但唔知典解次次打個個櫃都搵唔到衫比阿妹. 原來我係j-shoppers主攻比哥哥 阿妹果d就買大左=未有耐先arm著

禁止訪問

子爵府

子爵府

che
你又唔過黎tea1tea.
今日阿妹收穫甚豐, 阿哥就只得1件

禁止訪問

子爵府

ama, aba, 恭喜晒成為車主一族.

popo, 慈慈好o力女呀, ian 依家仲係wai 飯... 你點教慈慈 手查 筷字ka? 棠棠做功課個樣好留心好似想問: mami 你做物影我...

侯爵府

a媽
我3月考左牌, 考唔考牌我覺得depends你既興趣

子爵府

Che
平均$4x/件. 入面好多for nb-3months的衫, 巧靚. 你下次入去look look丫

tata / ama
我: 頭先玩得開唔開心?
泓: 開心, 不過依家佢地走左我唔開心 :cry:
我: 佢地要返屋企丫馬.
泓: 但係得返我一個我唔開心 :cry:

都唔知係咪成日教卓泓要share/一齊玩先開心, 依家成日話一個人玩唔開心 / 得返1個人唔開心 ?-(

男爵府

你同卓泓講仲有妹妹丫ma

侯爵府

急問

如果炒1個人, 要給予1個月代通知金, 要唔要扣MPF?

大宅

心:
代通知金 – 唔須要扣MPF.

mei:
彤彤返黎投訴妹妹成日用口水咬佢面喎. 但又話鍾意同佢玩.

妳地帶左小朋友去驗眼未????

彤彤個result嚇左我一跳, 我好內疚. 佢有散光250度, 4 歲要開始帶眼鏡. 可能我早幾個月帶佢睇醫生, 情況唔會咁. :-( :-(

子爵府

tata
未驗眼. oh, 我都要快d帶cw去check check.
戴corrective lens有冇幫助?
不過據 '觀察' 佢應該視力正常.

aaa... 唔係咬, 係 ~~ 好聽幾多

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至