跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 大埔英藝幼兒園超級無敵媽子大聯盟

[quote]
HYLMOTHER 寫道:
Sugarjade

妳好 ! 我覺得呢間學校越來越勁謀利 ,連畢業典禮都要收錢 , 每位收 $60.00 .

佢地錦既做法,令人反感 !![quote]

其實好多幼稚園都會收呢啲費用架, 除非喺返校內搞畢業禮, 否則大家分担個費用, 都好正常吖。

大宅

變成甘樣既

吾見左好多編文章播, 攪乜鬼野呀.

大宅

都吾知點解會攪成甘既, bk停左兩日啦, 家下變成甘樣, 仲慘過家變呀.

複式洋房

professor :

我最近覺得仔仔好難教, 完全要同我地作對, 勁討厭, 我唔想只係用閙同打o既方法. 請問各位有冇睇過有關兒童心理成長o既書可以介紹吓? 又或者應該讀吓d兒童心理課程呢?

我當正你係一個真正professor, 可唔可以比吓意見我?
唔該哂!!!!:)

別墅

英藝

Hello, 我個女15個月大也是想報英藝, 好想問下英藝的老師好嗎? 我會幫女女報國際班, 不知好不好
常人眼中你只是一個平凡既bb.但在父母心中.你是優越.活潑.可愛的囡囡  (Eunice Kwok因因)

別墅

大埔英藝幼兒園超級無敵媽子大聯盟

Hello,, my baby 15 months old.. i also want to join 英藝next year Aug N1.. I am thinking to let her study the internation class.. but dont know is it good??? Can u tell me some details.. and the teacher is it ok??

原文章由 professor 於 07-4-21 11:19 發表

開張勒
常人眼中你只是一個平凡既bb.但在父母心中.你是優越.活潑.可愛的囡囡  (Eunice Kwok因因)

首頁

尾頁

跳至