跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 #71 sheunglam 的文章

sheunglam and shirleycsy

我地都係去同一間健康院, 一哥今日打左一歲針喇! 評估都passed. 下次再去係9月尾喇!

別墅

1. CoffeeCake (彩虹) - FTWM
2. jy2283 (跨網媽咪)
3. katielaalaa (慈雲山)
4. ppwlp (藍田)
5. cy_cheung (牛頭角)
6. HEYU (慈雲山)
7. puipuiyan (九龍灣)
8. sheunglam (鑽石山)
9. angie1217 (黃大仙)
10. 晉晉bb (彩虹)
11. jutaubing (西貢)
12. 308 (將軍澳)
13.yvette8026(黃大仙)
14.Devilman (九龍灣)
15.Jessiechan(九龍灣)
16. kmlydia (藍田)
17. Joshua0318 (將軍澳)
18.朱寶(鑽石山)(FTWM)
19.悠悠(秀茂坪)
20.littlemic(九龍灣)
21.shirleycsy(鑽石山)
22.phsara(九龍灣)
23. mabellin6018 (油塘)
24. 兆兆之家(將軍澳)
25. ding.ding (油塘)
26. sze403 (藍田)

民房

19.悠悠(秀茂坪)
27. Cassiemui (鑽石山)(FTWM)

大宅

又多一個鑽石山既mama, 27號, 請問你住邊架?

另外, 東九龍既mama們, 大家知唔知邊度有千秋呀? 即係比bb同小朋友玩, 好似條褲仔有兩個洞個d, 唔係一塊板個d, 尤其是鑽石山, 一哥即係我個仔, 佢好鍾意打, 但我屋苑無囉!

大宅

我之前上BK問過人...
有人答我最近九龍灣就只得摩士公園有For Baby既千秋!
但我就未去過所以唔知真唔真啦..?-(
我晴晴都勁鍾意玩千秋..
而家唯有同佢係屋企樓下玩一塊板個D..
不過要教佢扶實同埋自己要捉一捉佢囉!:tongue:

原文章由 朱寶 於 08-3-10 01:18 發表

另外, 東九龍既mama們, 大家知唔知邊度有千秋呀? 即係比bb同小朋友玩, 好似條褲仔有兩個洞個d, 唔係一塊板個d, 尤其是鑽石山, 一哥即係我個仔, 佢好鍾意打, 但我屋苑無 ...

子爵府

另外, 東九龍既mama們, 大家知唔知邊度有千秋呀? 即係比bb同小朋友玩, 好似條褲仔有兩個洞個d, 唔係一塊板個d, 尤其是鑽石山, 一哥即係我個仔, 佢好鍾意打, 但我屋苑無 ...

你唔好話你個邊..首先我媽個邊(佐敦)得俾好大既玩, 我媽要同佢一齊坐, 抱住佢.
我個邊..我住石蔭, 基本上成個區都無千秋..行到去99度石籬都無..最近去到葵芳都只得2個,就係你地話一塊板個D囉...

民房

我住瓊x,富山村上面.中環返工.

你話果隻千秋, 我屋苑都無.

大宅

原來咁多地方都無, 我奶奶做樂華, 佢個度有, 阿仔平日都叫有得玩, 但放假就無喇!
真係要同區議員反映下, 增加返呢d設施先

大宅

19.悠悠(秀茂坪)
27. Cassiemui (鑽石山)(FTWM)
28. waitingbaby2006 (將軍澳)(FTWM)
hello

別墅

慈雲山果到有呀,我阿女玩過幾次,不過得2個咁樣千秋,所以有時都要等好耐先有得玩。
入黎參觀我blog啦~~
http://hk.myblog.yahoo.com/katie_laalaa921

大宅

唯有而家俾佢自己坐一塊板個D,教佢自己扶實啦..
因為我見到好多歲半左右既BB已經可以自己玩..
當然Mami要係旁邊睇住同埋唔可以玩咁高..
我樓下3個公園都有千秋呀,可惜全部都係一塊板個D..
原文章由 katielaalaa 於 08-3-10 13:57 發表

慈雲山果到有呀,我阿女玩過幾次,不過得2個咁樣千秋,所以有時都要等好耐先有得玩。

大宅

慈雲山有bb千秋呀?請問邊度呀? 

別墅

我未嫁之前一直都住係鑽石山, 我記得屋企留下有千秋架, 以前細個成日去玩, 依家唔知仲係咪度? 好耐無去睇啦, 等我今個星期返去睇下仲有無得玩再報告丫~ ^^

別墅

原文章由 朱寶 於 08-3-12 01:16 發表
慈雲山有bb千秋呀?請問邊度呀? 

係中心行出去慈康村果到呀~~~咪有個公園仔既~~~~果度有2個架,不過最近壞左1個。

我阿女,5個月大果陣就玩果舊千秋lu~~~
入黎參觀我blog啦~~
http://hk.myblog.yahoo.com/katie_laalaa921

首頁

尾頁

跳至