自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

恭喜!!!!!!!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

恭喜晒!!

我LIKE 佢夠坦白, 人工授孕咪人工授孕囉, 又冇講大話!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

原帖由 big_sister 於 11-1-21 17:45 發表
與其到時比記者估黎寫, 自己認左佢算
但有錢都唔係一定得, 最後個step,個胎係咪可以留意入面正式發育, 呢一part 係科技做唔到, 所以都恭喜佢成功

妳講得好啱,我上一胎都係人工授孕成功左,但兩個月後流產左LU,如果我個B健康成長緊,都一樣同佢有左三個幾月喇,仲有好欣賞佢能夠担白承認係人工,ANYWAY,希望佢無驚無險陀得健康啦,話是話,上年十月都好多人成功授孕陀到B:徐子淇,郭晉安老婆,曹永X老婆....仲有好多BK媽咪&我...

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得佢好有勇氣,肯認自已係人工佢真係抵咁多人鍚佢.恭喜晒

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

佢上次有左都係咁著高跟鞋,人地訪問佢做乜仲著咁高既鞋,佢話”總之見人就要著丫嘛”!

以前我幾鍾意佢,不過自從蝦蛟仔出世之後我就開始討厭佢,好似成日搵個仔黎做新聞咁,又話希望同個仔一齊拍廣告等等。。。

不喜勿插!

原帖由 開心小花 於 11-1-21 17:43 發表
上次睇華仔演唱會時, 已經同個Friend話 : 點解Kelly件衫咁架, 著到佢好似有咗, 不過, 有咗無理由著對咁高的鞋… 原來, 我都幾勁, 咁都被我睇得出.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公喜
一向覺得佢性格直率
不過佢已有一個囝,都要人工咁急切?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜晒佢呀

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原帖由 stkyo 於 11-1-21 19:23 發表
佢上次有左都係咁著高跟鞋,人地訪問佢做乜仲著咁高既鞋,佢話”總之見人就要著丫嘛”!

以前我幾鍾意佢,不過自從蝦蛟仔出世之後我就開始討厭佢,好似成日搵個仔黎做新聞咁,又話希望同個仔一齊拍廣告等等。。。

不喜 ...

我覺得佢好煩.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

陳慧琳人工受孕懷雙胞胎
(星島)2011年1月21日 星期五 17:18
陳慧琳 宣布再度懷孕。

陳慧琳於迪士尼 出席活動時,宣布人工受孕意外懷孕,懷了雙胞胎,滿三個月。

陳慧琳笑稱又驚又喜。陳慧琳說,醫生幫我,是意外有雙胞胎,如順利生產便可以收工了。

陳慧琳這次懷雙胞胎份外小心,她連高跟鞋也不敢穿。而過了春節後,陳慧琳便會停止工作

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

恭喜恭喜

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

I love kelly,好老實呀!
恭喜哂!
原帖由 hannui 於 11-1-21 08:54 發表
http://news.on.cc/ent/index.html?file=ncbrke00_20110121163709

人工的~~~

子爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

恭喜!!!

珍珠宮

原帖由 stkyo 於 11-1-21 19:23 發表

不喜 ...

AGREE...我覺得佢LATER有排講點陀孖B

子爵府

你又知徐子淇,郭晉安老婆,曹永X老婆係人工受孕?
原帖由 Maggie519 於 11-1-21 19:06 發表

妳講得好啱,我上一胎都係人工授孕成功左,但兩個月後流產左LU,如果我個B健康成長緊,都一樣同佢有左三個幾月喇,仲有好欣賞佢能夠担白承認係人工,ANYWAY,希望佢無驚無險陀得健康啦,話是話,上年十月都好多人成功授孕陀 ...

大宅

原帖由 dairyloo 於 11-1-21 20:24 發表
你又知徐子淇,郭晉安老婆,曹永X老婆係人工受孕?

妳誤會左啦,我係話成功授孕,唔係人工成功受孕

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

人工受孕意外懷孕?人工受孕唔係有計劃先會人工受既咩?又點解會叫意外懷孕?

水晶宮

最緊要係佢地又養得起 又肯俾心機去湊同教……人唔人工都冇咩所謂啦……
呢對父母愛錫佢地既小朋友就足夠啦~

恭喜晒~

首頁

尾頁

跳至