嬰兒食譜

跳至

首頁
23456...23

尾頁

大宅

Re: 有沒有媽咪有每日大約煲什麼比18個月的BB吃的menu

PARROTMUM,

Can I have a copy too!!!

Please email to :[email protected]

Thanks!

別墅

Re: 有沒有媽咪有每日大約煲什麼比18個月的BB吃的menu

PARROTMUM,
我都想要一份餐單呀, 因最近bb玩罷食, 我想找啲新食譜

email: [email protected]

係呢, 我記得我地之前通過電話, 你介紹過我仔飲羊奶, 你b現在仲有冇飲呀?? 我仔已經停咗, 因為全羊奶好貴, 同埋對佢啲濕疹冇幫助, 而家轉咗食羊奶糖

請問你重有冇其他營養食品介紹呀?? 阿仔最近成日病, 醫生仲話佢有鼻敏感, 又輕磅, 又玩罷食

男爵府

May I have one too? Thanks!

[email protected]

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

e個post之前的媽咪check e-mail

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Amama 寫道:
PARROTMUM,
我都想要一份餐單呀, 因最近bb玩罷食, 我想找啲新食譜

email: [email protected]

係呢, 我記得我地之前通過電話, 你介紹過我仔飲羊奶, 你b現在仲有冇飲呀?? 我仔已經停咗, 因為全羊奶好貴, 同埋對佢啲濕疹冇幫助, 而家轉咗食羊奶糖

請問你重有冇其他營養食品介紹呀?? 阿仔最近成日病, 醫生仲話佢有鼻敏感, 又輕磅, 又玩罷食

我女都食緊羊奶, 仲重得好好喎, 佢now 係羊奶:a+3= 5:2咁食, 因佢係育嬰園食a+3, 怕佢習慣左就唔食a+3, 我女仲有食魚肝油同鈣水囉

大宅

Hi PARROTMUM,
Can I have the menu
My e-mail : [email protected]

thanks!!

大宅

可唔可以email多一次比我呀, 我收唔到呀. 謝謝.

大宅

PARROTMUM,

收到啦, thank you!

別墅

Pls email a copy to me, thx!

男爵府

Thanks, PARROTMUM. 唔好意思,我想問下"燉蛋"係點整ga? Thanks again!!

禁止訪問

複式洋房

hi! PARROTMUN,
Pls PM the meal to me

別墅

我收唔到e-mail可否再pm比我呀, 麻煩你.
[img] [/img]

洋房

my son also is 20 months old. Please pm me also, thanks

民房

HI PARROTMUM,
pls send to me, [email protected]
thank you!

男爵府

可唔可以email多一次比我呀, 我收唔到呀. 謝謝

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

parrotmum

Can you send the menu to my email: [email protected]
Tks

複式洋房

Parrotmum,
I also want it, my e-mail address is [email protected].
Thank You

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係E個POST之前的媽咪check e-mail, 請注意, 我的係excel file係唔可以pm 的, 冇比e-mail address的媽咪請快些回覆你地的e-mail address, 如果唔比我都冇法給予食譜大家。

問左亞姐啦, 蛋花係張d蛋"章"放落d粥仔度的, 大d就唔係蛋花係熟蛋切粒送飯食的

子爵府

PARROTMUM,我都想要一份,thz~~

my e-mail address is [email protected]

首頁
23456...23

尾頁

跳至