在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有冇做merchandising既媽咪 (PART 7)

所以我都話家家有本難念的經。不過話時話,老人家我會幫,後生一定吾會幫還咭數、外圍數。佢地會無有識c
蚊蚊媽

珍珠宮

Re: 有冇做merchandising既媽咪 (PART 7)

manmum 寫道:
可能會抄那個大佬。有多1個account比我睇。其他的第二d灘分。
原來係加 a/c, 怪唔之得加人啦, 你仲有冇人工加姐? 要你星期6返工喎

珍珠宮

barneywong 寫道:
manmum,

我家人咪又係咁唔生性, 家姐就幫佢頂左10幾萬咭數, 細佬又10萬外圍數, 唔係 mo 仔出左世, 睇怕仲出緊血. 爸媽就攞份退休金黎炒股票, 蝕哂! 我試過玩脫離關係添. 咁大個人都係咁, d 細既咪一齊跌落火坑囉.
原來呢個世界咁多呢d 人架

男爵府

cway ,

妳家姐什麼size呀?同埋趕吾趕架

蚊蚊媽

大宅

為左工人偷衫件事, 好唔開心.
佢話攞去比d friend 睇, 仲表示今次既事我地要佢走都無話可說, 我梗係唔信佢d解釋啦. 我認為佢冇悔意, 話完佢會 call police. 佢仲問我聽日要放假.

珍珠宮

manmum 寫道:
可以開台
我今晚要等人返, 打夜d 都得喎

珍珠宮

manmum 寫道:
cway ,

妳家姐什麼size呀?同埋趕吾趕架
佢係中碼人, 要過年前要架, 佢年29會上機. 會5會好麻煩?

大宅

我老公都係咁罵我. 後來我用自己私己錢幫咋. 因我好心軟.
manmum 寫道:
所以我都話家家有本難念的經。不過話時話,老人家我會幫,後生一定吾會幫還咭數、外圍數。佢地會無有識c

男爵府

沉日同同事燒野食。所以6點多走。今日返工清野。再加上有2條友沉日吾返工呢。我而家日日同老細投訴呀
蚊蚊媽

珍珠宮

barneywong 寫道:
為左工人偷衫件事, 好唔開心.
佢話攞去比d friend 睇, 仲表示今次既事我地要佢走都無話可說, 我梗係唔信佢d解釋啦. 我認為佢冇悔意, 話完佢會 call police. 佢仲問我聽日要放假.
咁你而家點打算呀?

男爵府

barneywong ,

心軟c梗架。話時話,相識1場,借住十令二十萬黎比我投下資好過啦
蚊蚊媽

大宅

我老公仲係樓下飲緊未返, 冇人同我爭部腦.
cway 寫道:
[quote]
我今晚要等人返, 打夜d 都得喎

男爵府

cway ,

中碼就岩聽d。應該無問題。我聽日打比佢。但如果無厚野,風褸都殺啦好無
蚊蚊媽

大宅

manmum, 太遲啦, 比 mo 仔清左袋啦. 快d過2招投資心得, 等我返返本

珍珠宮

manmum 寫道:
cway ,

中碼就岩聽d。應該無問題。我聽日打比佢。但如果無厚野,風褸都殺啦好無
梗係好啦

大宅

agent suggest 抄, 老公唔肯, 其實唔想煩. 我唸除非佢對mo仔唔好, 否則老公唔會肯抄. 男人既角度係唔同d.

男爵府

barneywong ,

梗係啦!偷野吾抄得架。無真憑實據。你要陪1個月比佢。
老實,求其扮黑臉1個禮拜比臉色佢睇啦。如果我係你,c都吾比佢放假當係罰佢
蚊蚊媽

男爵府

事成後叫你家姐幫我買10 個LV [quote]
cway 寫道:
梗係好啦
蚊蚊媽

男爵府

barneywong,

agent suggest 抄姐,抄左你頭吾頭痕先
蚊蚊媽

珍珠宮

manmum,

你可以睇定買咩款, 我可以叫我家姐幫你買架, 攞唔成羽絨都冇問題架, 都有 1x%平d 架.

首頁

尾頁

跳至