心聲留言

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

Re: Kitty Lock Fan's Club

kittylock

其實你同你老公個樣係咪鬼鬼地架, 你個仔d頭髮
都係啡啡地喎 ? ?-(

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kobemumm,

可能就快Halloween,所以咪喺度攪鬼囉!

我都想去你間靚屋度嘅好耐啦...等到頸都長晒啦....你幾時得就call我啦!

家霖依家自己搭校車同番學都冇喊啦,佢仲讚自己乖添....
kobemumm 寫道:
Kittylock,

攪mud鬼li期咁紅呀, 鬼咁多fan"屎" "莫仔"近來點呀 幾時來我家同kobe玩呀 :-P :-P :-P :-P :-P

kobema

侯爵府

Hi ruby,

由阿仔出世到依家3歲2個月大,都一路有好多人以為我嫁咗個鬼佬架?!

其實我老公細個時啲頭髮仲"金"呀,到依家大咗(老咗?)就續漸變黑,得咗!!

男爵府

2023年兔年勳章 BK Milk勳章

哈哈.......而家呢個 Fans Club 越黎越多人呀﹗
我好鐘意家霖仔d頭髮,好鬼靚呀^^
就係因為佢咁鬼仔樣,攪到我地個個都啖晒糖~~~~~~~
得閒send d近照比我地睇下啦

由 kittylock 於 2004-10-07 13:28:24

Hi ruby,

由阿仔出世到依家3歲2個月大,都一路有好多人以為我嫁咗個鬼佬架?!

其實我老公細個時啲頭髮仲"金"呀,到依家大咗(老咗?)就續漸變黑,得咗!!

男爵府

係呀....兩姊妹黎架﹗似唔似樣呀?
我老爺同奶奶帶佢地落街,成日都比人話佢地係孖生 =.="
佢地點睇都唔似係孖生,冇理由咁都睇錯.....呀?

由 小樺媽咪 於 2004-10-07 02:01:21

琳&雪是否姐妹來的

大宅

I thing that they are 唔似樣, so I ask 琳&雪是否姐妹來的...

別墅

金毛仔即係金毛仔, 係醒好多既 我幾時都得架, 你想幾時黎就發個輪比我啦 :-P :-P :-P

kobema

kittylock 寫道:
kobemumm,

可能就快Halloween,所以咪喺度攪鬼囉!

我都想去你間靚屋度嘅好耐啦...等到頸都長晒啦....你幾時得就call我啦!

家霖依家自己搭校車同番學都冇喊啦,佢仲讚自己乖添....
[quote]
Kittylock,

攪mud鬼li期咁紅呀, 鬼咁多fan"屎" "莫仔"近來點呀 幾時來我家同kobe玩呀 :-P :-P :-P :-P :-P

kobema
[/quote]
高比媽

侯爵府

琳琳小天使 寫道:

[quote]Re: Kitty Lock Fan's Club

琳&雪是否姐妹來的
[/quote]

:mrgreen: 雪雪同Mary似兩姐妹多d!

別墅

細個叫金毛, 大個叫黑毛, 老左就叫老毛啦..........

kobema

kittylock 寫道:
Hi ruby,

高比媽

等待驗證會員

我以為kittylock 個小朋友係mix tim! d 頭髮咁金!!!!

老毛..... 哈哈..

侯爵府

我覺得雪雪似媽咪,琳琳似daddy
琳琳小天使 寫道:

[quote]Re: Kitty Lock Fan's Club

琳&雪是否姐妹來的
[/quote]

侯爵府

非也非也....

應該細嗰個叫小金, 大嗰個叫金毛, 老左就叫老金.....因為可以攞"老人金(生果金)"吖麻....
[quote]
細個叫金毛, 大個叫黑毛, 老左就叫老毛啦..........

kobema

[quote]

男爵府

D fans 去晒邊.................

大宅

剛剛回家咋! e+去洗白白 琳琳小天使, 你好悶呀?

男爵府

見無人POST
咪問下D FANS去左邊囉﹗原來大家都咁忙............
你咁夜先返既....

大宅

琳琳小天使,
每晚都要返媽媽家吃飯後才回家,11點几才落二樓姑奶處同BB玩,基本上係佢自己玩.你呢? 有幫手係好好多...

男爵府

哈哈....我兩個女都係老爺同奶奶同住,所以我平日好閒架﹗
我間中先上去食飯,星期五就湊返佢地歸家........

男爵府

唔好意思, 尋日出左去海港城掃貨, 都無時間上Fan's club,其實你地夜晚大部份都好似好忙, 所以我就好似遊雲咁, 個個topic 都睇下 ! 黎打發時間 ! :mrgreen:

等待驗證會員

rubbychow,
我尋晚都有去掃貨呀!!!!! 您有無買野呀???

侯爵府

rubbychow@tong/ardnas65,

乜你地都有去海港城baby fair呀?

我前晚都有去,喺Benetton買咗4件恤衫/Polo shirt同2條登心絨褲俾家霖,仲有喺Geox買咗對藍色中間拉鍊波鞋仔,啲款都幾型仔架....

係呢,你又掃咗乜嘢正貨?

首頁
12345...7

尾頁

跳至