跳至

首頁

尾頁

男爵府

你個(蛋)咁揚~~人0地點會唔知呀~~
原文章由 kwaiyau12 於 07-7-6 23:29 發表
你個(蛋):D [quote]原文章由 kiki523 於 07-7-6 19:26 發表

.........你意思係 ~~
你識我架 ,
但你個大頭相好熟呀~~
[/quote]
幸運星CHERRY BLOG

大宅

原文章由 kiki523 於 07-7-6 19:26 發表

.........你意思係 ~~
你識我架 ,
但你個大頭相好熟呀~~

我喺好多topic都見到你呢個出奇蛋, 出奇蛋喎~有邊個唔識,又新奇又刺激,仲每次都有驚喜....

大宅

卓翹今朝好正常咁食晒支奶,但係食完半個鐘佢突然喺個鼻流啲奶出嚟, 好似人哋流鼻血咁 ,流咗一次之後又正常返喎?-( 都唔知佢做乜事?嗰半個鐘佢又唔係玩得好激.....你哋有冇人知點解會咁嫁?

伯爵府

原文章由 gg2000 於 07-7-7 10:28 發表

我喺好多topic都見到你呢個出奇蛋, 出奇蛋喎~有邊個唔識,又新奇又刺激,仲每次都有驚喜....

,
係呀.....因之前在產前,
同D同期的準媽媽傾計,
預產期係覆活節,所以俾拒地笑我生蛋囉 ,
你BB幾大呀?

伯爵府

原文章由 gg2000 於 07-7-7 10:29 發表
卓翹今朝好正常咁食晒支奶,但係食完半個鐘佢突然喺個鼻流啲奶出嚟, 好似人哋流鼻血咁 ,流咗一次之後又正常返喎?-( 都唔知佢做乜事?嗰半個鐘佢又唔係玩得好激 ...

咪嚇死你囉 ,
拒有冇唔舒服呀?

大宅

原文章由 kiki523 於 07-7-7 11:16 發表

,
係呀.....因之前在產前,
同D同期的準媽媽傾計,
預產期係覆活節,所以俾拒地笑我生蛋囉 ,
你BB幾大呀?

十四個月多啲....你呢?

大宅

原文章由 kiki523 於 07-7-7 11:18 發表

咪嚇死你囉 ,
拒有冇唔舒服呀?

佢又好正常喎,冇咩唔妥....

伯爵府

原文章由 gg2000 於 07-7-7 11:22 發表
十四個月多啲....你呢?

差唔多喎!!
我仔仔4月架 ~~

諗到啦....你成日在屯門狗狗,
到吹水 o既 ~~

[ 本文章最後由 kiki523 於 07-7-7 11:45 編輯 ]

伯爵府

原文章由 gg2000 於 07-7-7 11:22 發表
佢又好正常喎,冇咩唔妥....

咁你就留意下拒啦,
拒有反又精神的話,
都冇乜事 o既 ~~

大宅

原文章由 kiki523 於 07-7-7 11:42 發表

差唔多喎!!
我仔仔4月架 ~~

到吹水 o既 ~~

咁都俾你發現我嘅行蹤... ,又係四月仔咪差不多大,邊個大啲呢? 卓翹24/4嫁

民房

原文章由 kwaiyau12 於 07-7-6 23:26 發表
HI 芊穎媽:你返工0架,咁你囡囡邊個湊呀??

芊穎係跟公公,婆婆住,而我自己就同老爺,奶奶住係沙田,好煩ga,我都好想日日見到囡囡同佢住,但自己係道都住得唔開心,又信唔過個工人,為有跟公公,婆婆住會開心d,因為多d小朋友同佢玩ma.

男爵府

我女細個都試過呢0的情況0既,跟住又無事俾佢嚇餐飽~~你有無轉奶粉呀??唔識轉奶粉都會出現呢0的問題0架~~
原文章由 gg2000 於 07-7-7 10:29 發表
卓翹今朝好正常咁食晒支奶,但係食完半個鐘佢突然喺個鼻流啲奶出嚟, 好似人哋流鼻血咁 ,流咗一次之後又正常返喎?-( 都唔知佢做乜事?嗰半個鐘佢又唔係玩得好激 ...

男爵府

但係你咁樣都唔係辦法0既哦~~你將個女俾公公,婆婆湊你6299埋會怪你囉,你又同你6299住得唔開心哦,都係自己一家人出黎住會好好多,我以前未生CHERRY個陣都係同6299一齊住0架,係搞到唔開心先至搬佐出來0架~~宜家同6299佢0地無咩囉~~耐唔耐返去食餐飯囉~~好過之前見到都唔開胃,亦都唔同佢講0野~~
原文章由 cw.manleung 於 07-7-7 13:58 發表

芊穎係跟公公,婆婆住,而我自己就同老爺,奶奶住係沙田,好煩ga,我都好想日日見到囡囡同佢住,但自己係道都住得唔開心,又信唔過個工人,為有跟公公,婆婆住會開心d,因為多d小朋友同佢玩ma.

男爵府

衰蛋:俾你搵到個同齡人喇~~笑到見牙唔見眼~~
原文章由 kiki523 於 07-7-7 11:42 發表

差唔多喎!!
我仔仔4月架 ~~

到吹水 o既 ~~

男爵府

版主呢排都無出現到哦???去佐邊樹呢???幾時出黎飲茶呀??
原文章由 kiki523 於 07-7-7 11:43 發表

咁你就留意下拒啦,
拒有反又精神的話,
都冇乜事 o既 ~~

民房

原文章由 kwaiyau12 於 07-7-7 14:57 發表
但係你咁樣都唔係辦法0既哦~~你將個女俾公公,婆婆湊你6299埋會怪你囉,你又同你6299住得唔開心哦,都係自己一家人出黎住會好好多,我以前未生CHERRY個陣都係同6299一齊住0架,係搞到唔開心先至搬佐出來0架~~宜家同6 ...

冇辦法la,我老公好聽佢屋企人話,佢0地都有叫個孫番出0黎讀書,佢0地覺得係九龍塘讀書會高級d,屯門就cheap d,因為我都係屯門大,佢0地都唔鍾意我,成日好似睇人唔起,所以我好憎佢0地,我好堅決同老公講唔會比囡囡番0黎住,徐非我0地搬0左la.

男爵府

嘩,你老公好聽佢屋企人話,咁真係難搞0的哦~~最驚就係嫁著0的鬼C咁聽屋企人話0既男人~~之係話老婆講0的0野就聽唔入耳,咁你老公埋次次都信晒佢屋企人0既話囉??我覺得你真係要諗0下辦法睇下點樣可以令到佢肯搬出去住~~
原文章由 cw.manleung 於 07-7-7 15:31 發表

冇辦法la,我老公好聽佢屋企人話,佢0地都有叫個孫番出0黎讀書,佢0地覺得係九龍塘讀書會高級d,屯門就cheap d,因為我都係屯門大,佢0地都唔鍾意我,成日好似睇人唔起,所以我好憎佢0地,我好堅決同老公講唔會比囡囡番 ...

男爵府

真係狗眼看人低~~大家都係人有咩,佢就高級0的呀~~你老公屋企人真係不知所謂,我反而覺得佢0地先至係無咩教養0既人添~~咁我問你,佢屋企好有米0架??就算有米都唔係咁樣黎睇人0架~~
原文章由 cw.manleung 於 07-7-7 15:31 發表

冇辦法la,我老公好聽佢屋企人話,佢0地都有叫個孫番出0黎讀書,佢0地覺得係九龍塘讀書會高級d,屯門就cheap d,因為我都係屯門大,佢0地都唔鍾意我,成日好似睇人唔起,所以我好憎佢0地,我好堅決同老公講唔會比囡囡番 ...

大宅

原文章由 kwaiyau12 於 07-7-7 14:51 發表
我女細個都試過呢0的情況0既,跟住又無事俾佢嚇餐飽~~你有無轉奶粉呀??唔識轉奶粉都會出現呢0的問題0架~~

近排都冇轉過奶粉,第一次係咁情況,我會留意吓...

大宅

原文章由 kwaiyau12 於 07-7-7 15:02 發表
版主呢排都無出現到哦???去佐邊樹呢???幾時出黎飲茶呀??

版主呢排好唔得閒,好似佢個女女發燒,要睇住囉...

首頁

尾頁

跳至