心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 好唔開心...今日BB離我而去

Kitty&mimmy,
Take Care!

別墅

Kitty&mimmy:
保重身體,你還要繼續事奉神的,試試合起雙眼,主耶穌己抱住你的bb了.

別墅

[size=medium]Kitty&mimmy
你和你的家人﹐要繼續積極及勇敢面對將來呀﹗﹗
保重身體﹗﹗

oceandeep</i>

複式洋房

So sorry to hear that. Take care your family and yourself!!!

[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg

別墅

知道這件事後我也很難過,
希望你要保重身體呀!

別墅

Dear kitty&mimmy,
Nothing to say but, God bless.
HE knows your sorrows and tears.
You can meet your BB again later in heaven.
Deb
Jesus loves you :-P

別墅

Dear Longman,
Thanks for your clarification.
You are really the "real Friend" of kitty&mimmy.
Please take care of her as she needs the supports from you.
Thanks.
Deb
Jesus loves you :-P
該用戶已被刪除

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Kitty&mimmy,

保重身體.

複式洋房

我睇到既時候我真係好想喊....未有仔仔既我時,我係唔會咁傷感既.....自從我有左我既仔之後,我對於有關依類既野都會有一份激動既情感.......所以我覺得個bb一有時,做媽咪既一定好傷心,個種心情真係難以形容..............我知道無論我們講乜野,你既心情都係咁難過.......你要為左你既bb活得更好,等他知道他媽咪係為他而過得開開心心既....等到你們見面個刻時你可以講你開心既生活俾bb知........所以你同你既家人唔好責怪自己啦.....唔好再講d唔開心既野啦....你們要一齊過一個開心既生活,我們d媽咪會支持你們ga........
~~我係10月12日出世~~ :-P :-P

複式洋房

請好好保重, 珍惜眼前人及一切.

別墅

TAKE CARE!

洋房

Be strong! Take good care of yourself and your family!

禁止訪問

醒目開學勳章

別墅

我好明白你呢家既心情, 我至愛既麻麻都剛剛離開左我, 我同樣好心痛, 好掛住佢!!

保重
Joyce

別墅

事情已發生了, 放鬆點, 要振作呀.

民房

kitty & mimmy,

take card.

複式洋房

Take care!

伯爵府

好媽媽勳章

雖然唔係好知乜事, anyway, take care啦.

別墅

I am so sorry ! Take care !

首頁

尾頁

跳至