夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 相愛但分開

水晶宮

lisask 寫道:
我知, 我知佢太太係無辜, 我都接受唔到自己係第三者, 我同佢一斉在先, 而佢太太係佢父母安排下先結婚, 可以話係冇感情, 佢都生活得好唔開心

但係你三年前亦都自己放棄左先 (決定唔同佢結婚) , 咁你又可以怨邊個,仲做乜咁"冇耐",仲講乜
<<我同佢一斉在先>>呢d不負責任既說話丫。

天空之城, 快樂之地
該用戶已被刪除

別墅

香港地又多一個傻妹,俾男人既大話蒙敝
你做佢阿二有咩益處,如果你可以有豪宅住,有工人使,我會suggest你going on
如果你係咩都無,你跟佢作咩,你俾身體佢,佢又會唔會同你結婚,你又要偷偷摸摸
有時我覺得大陸啲女人真係精過香港啲女人好多,起碼識得自己定位係咩,做人阿二咩都得唔到,又要隨傅隨到,咁你做到咁cheap為咩

別墅

講衰啲,個男人搵你都係想happy
咁多個女人happy無壞,你情我願,你又唔會收佢錢,好過叫雞,

大宅

[quote]
lisask 寫道:
我都知應該要放手, 但我知我一放手, 就即係代表永遠冇

男爵府

好媽媽勳章

個男人同得第二個結婚,點會叫做同你相愛呀
愛你就唔會同第二個結啦,唔好再諗過去喇,搵過個真係愛你既人啦

複式洋房

每個人都有佢經歷同背景, 不是當時人不知個中感受
樓主又沒做錯什麼, 只係現在迷惘, 何必一浸百踩
樓主既然已知同你愛人冇結果, 唯有面對現實吧, 我知你好痛苦, 相信只有时間才可幫到你

洋房

AGREE!

大頭貓 寫道:
咁多個女人happy無壞,你情我願,你又唔會收佢錢,好過叫雞,

男爵府

大頭貓 寫道:

YES!!!唔好再咁白痴啦,接受現實,唔好再呃你自己好過!!!

男爵府

相愛但分開係會好痛苦, 但係咪真係你諗咁"相愛"呢?如果一個我好愛既男人話要同我結婚, 我一定會答應, 因為我想同佢有將來, 但妳就拒絕左, 咁你有幾愛佢 如果佢真係咁愛妳, 佢又點可以接受第二個女人, 由朝對到晚, 日日一齊瞓, 無感情邊做到喎? 如果佢真係同妳講佢同太太一啲感情都無, 呢啲男人, 好極有限 因為佢咁樣等於娶個女人返去再精神虐待佢

洋房

其實我都感覺每個人所經歷唔同....
有d人好好彩,可以找到自己所愛的人, 可以同佢結婚生仔...
有d人唔會咁好彩. 找到所愛的人, 但唔可以同佢有將來...
但係唔係個個人可以係呢d事中,清清醒醒咁去諗...
講真....如果佢唔係有煩惱...佢唔會係度講....
我明白做人老婆見到呢d野就好火....但係...佢都好辛苦..
掉轉你做佢.你們現在可能好大聲講唔會.
但當你真係做左的時候. 我相信一様會有咁的情況...
註: 我曾經也是別人老婆, 我也因第三者同我先生離婚. 但有時d野要怨都無用...錯, 未必係個女人錯晒, 做人老公自己唔檢點, 去追女, 去滾, 都係因佢地唔知足.

複式洋房

每個女人都希望及相信自己先係男人的最愛.

宜家的問題唔係佢究竟仲愛唔愛妳
而係佢已經唔值得妳愛!!
面對現實, 為自己開展新一頁吧!

洋房

你覺得呢個年代,仲邊有父母之命,媒妁之言?

佢鍾意你無論父母點反對都會同你結婚啦!

洋房

蠢豬 寫道:
有d人好好彩,可以找到自己所愛的人, 可以同佢結婚生仔...
有d人唔會咁好彩. 找到所愛的人, 但唔可以同佢有將來...
我明白做人老婆見到呢d野就好火....但係...佢都好辛苦..
註: 我曾經也是別人老婆, 我也因第三者同我先生離婚. 但有時d野要怨都無用...錯, 未必係個女人錯晒, 做人老公自己唔檢點, 去追女, 去滾, 都係因佢地唔知足.

1.做老婆睇到梗係火啦!

2. 識男人之前應該要知佢有無家室, 有的無謂一齊啦! 就算後來才知道,我也一定會抽身........你認為一個如此的男人值得搶嗎?

複式洋房

蠢豬 寫道:

絕對認同

首頁

尾頁

跳至