美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

HappyHelena,
Can you share (pm) the info with me too? Thanks!

大宅

畀面勳章

HappyHelena,
please pm me for details, thanks.

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Can u please also PM me, thanks.

大宅

畀面勳章

hi, HappyHelena , can u pm me too, thx.

民房

回覆 10# HappyHelena 的文章

Please pm to me!

大宅

happyhelena:

請pm給我.謝謝
開心寶寶祉翹仔[/url]

洋房

Dear HappyHelena,

Pls. PM me, thanks ~~~

侯爵府

原帖由 HappyHelena 於 09-7-12 10:20 發表
我做果間激光係醫生道做架, 我做左2次而家d斑都淡左好多啦!! (我果d係深層斑來架
) 好開心!!

佢又平又正($500一次), 又吾會呃人買野, 如果我做6次都係3,000咋!! 抵!!

有興趣知就pm我啦!! ...

可以pm我嗎? 係咪唔洗買package, 逐次計都係$500一次? Thanks!

洋房

原帖由 HappyHelena 於 09-7-12 10:20 發表
我做果間激光係醫生道做架, 我做左2次而家d斑都淡左好多啦!! (我果d係深層斑來架
) 好開心!!

佢又平又正($500一次), 又吾會呃人買野, 如果我做6次都係3,000咋!! 抵!!

有興趣知就pm我啦!! ...

HI,

Would you mind pm to me too ? thanks!
;-)

複式洋房

plese pm me pls,HappyHelena

禁止發言

複式洋房

please pm me the details, thanks!

水晶宮

Dear HappyHelena,

Plese PM me, thanks~~~

禁止訪問

禁止發言

複式洋房

我d斑斑都好勁, 而家搵緊辦法, 可以比d資料我
原帖由 HappyHelena 於 09-7-14 13:26 發表

要睇下你係邊種斑啦 (醫生會同你explain), 如果係雀斑通常會同你打會結焦果隻 (會肉酸d架), 不過應該打2-3次就清晒; 不過如果係深層斑 (好似我咁), 就會打吾結焦果隻, 打完塊面會損損地紅紅地(無結焦咁肉酸), 不過 ...

翡翠宮

oh, 你所說好有用啊thanks...我早3個月前去打了斑(又多又深色跟了我好久的)...第一次結焦, 隔一個星期再做沒有結焦, 好了90%以上..

不過我發現已經生回一粒嚕..所以防曬真是好重要..(我已經有做的)

可否pm你做的地方info給我, thanks..

原帖由 HappyHelena 於 09-7-14 01:26 PM 發表

要睇下你係邊種斑啦 (醫生會同你explain), 如果係雀斑通常會同你打會結焦果隻 (會肉酸d架), 不過應該打2-3次就清晒; 不過如果係深層斑 (好似我咁), 就會打吾結焦果隻, 打完塊面會損損地紅紅地(無結焦咁肉酸), 不過 ...

洋房

HappyHelena

Please pm detail to me, thank.

男爵府

我起XXXX中心做呀~初時面上起碼有60粒小雀斑大致上清失晒,$5000,9次療程,現做了第5次,仲有淺左既權骨斑...幾好喎,佢地每次都會同你面部影相,跟進,睇下有無成績

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?
tid=928255&extra=&page=1

男爵府

[quote]原帖由 howard22 於 09-7-14 18:58 發表
我起XXXX中心做呀~初時面上起碼有60粒小雀斑大致上清失晒,$5000,9次療程,現做了第5次,仲有淺左既權骨斑...幾好喎,佢地每次都會同你面部影相,跟進,睇下有無成績

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=928255&page=5#pid35799674

首頁
12345...6

尾頁

跳至