自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

siukei17 發表於 21-8-25 15:11
剛執相,無意中見到喱幅

當時係2013年5月,
我想睇呀

公爵府

好媽媽勳章

Charlotte_mom 發表於 21-8-25 15:22
我正想講,通常唱唱吓都唱咗去性版(er….我有份唱)

原來我當年都追到去性板

咁正板響邊樹

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

crystal媽咪 發表於 21-8-25 15:23
你睇13樓,按入去睇
笑死我

笑到我標曬眼水喇,連黎明嘅歌都有

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

剛執相,無意中見到喱幅

當時係2013年5月,
個歌詞....笑左出黎呀

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

高汁post wor

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好好笑

大宅

2023年兔年勳章 BB防敏心得分享勳章

牛牛牛牛 發表於 21-8-25 15:34
有部份睇唔到呀

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

糖呢兩茶匙 發表於 21-8-25 15:41
有部份睇唔到呀

都仲有好多睇到

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

剛執相,無意中見到喱幅

當時係2013年5月,
我要 link link link 丫~~

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

miriam 發表於 21-8-25 15:44
我要 link link link 丫~~

13樓有
呢個post好多版主回應
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

牛牛牛牛 發表於 21-8-25 15:34

未有時間睇
只睇左首,尾2頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

crystal媽咪 發表於 21-8-25 16:15
13樓有
睇了

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

寶石宮

miriam 發表於 21-8-25 16:27
睇了

當年尺度都好緊要
我早2,3年才首次入性版

王國長老

crystal媽咪 發表於 21-8-25 16:33
當年尺度都好緊要
我早2,3年才首次入性版

如非必要都唔會入

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

13樓有

我係草根階層,唱呢d歌大

公爵府

好媽媽勳章

13樓有

原來當年響原原po 係比人封左舖千呼萬喚都叫唔返出嚟

依家搵到嘅係二手舖⋯⋯
後悔當年無全cap圖

公爵府

好媽媽勳章

Charlotte_mom 發表於 21-8-25 16:49

我竟然追8年前po

8年後⋯⋯板主不如去封舖偷cap 相開心share

寶石宮

Charlotte_mom 發表於 21-8-25 16:49

講呢啲,我咪又係平民出身

寶石宮

siukei17 發表於 21-8-25 17:02
我竟然追8年前po

8年後⋯⋯板主不如去封舖偷cap 相開心share

我未詳細睇呀
等我今晚睇下笑下先
頭尾兩頁都好好笑,好有文采

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

咁多首鄭伊健嘅歌
許冠傑嗰首人入了棺材…我咁多年嚟都以為係我同學原創

首頁

尾頁

跳至