心聲留言

跳至

首頁
12345...7

尾頁

複式洋房

Re: Kitty Lock Fan's Club

唔係 Rita 住北角..........係 Eva

男爵府

2023年兔年勳章 BK Milk勳章

係咪繁體字架?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我今年年頭同隻"鬼見仇"續咗約,2006年頭至到期呀!係咪有"絕世好賓"介紹俾我呀?
amylingling 寫道:
幾時到期呀?

侯爵府

DVD有韓語同國語2種,繁體字幕,都幾清,質素幾好!

係喎,都唔記得Eva住喺北角添,啲痴呆症又發作啦!!

琳琳小天使 寫道:
係咪繁體字架?

複式洋房

冇介紹呀, 我個個已經係 "絕世好印" 啦. 咁你個仔鍾唔鍾"鬼見仇"呀?

[quote]
kittylock 寫道:
我今年年頭同隻"鬼見仇"續咗約,2006年頭至到期呀!係咪有"絕世好賓"介紹俾我呀?

侯爵府

佢成個鬼仔咁樣梗係鐘意"鬼見仇"啦!如果唔係咁我都唔會揾自己笨同佢續約要睇多佢2年black face啦!! :cry: :cry:

複式洋房

你個仔鍾意同埋錫你個仔就得啦 , 乜佢成日都 Black Face 呀? 咁好似唔係咁好喎....

侯爵府

"鬼見仇"一唔高興或做多少少嘢就黑面,冇計呀!

你有冇聽過"挾天子以令諸侯"呀!!

等待驗證會員

係咪atv個個呀???
Mary媽咪 寫道:
[quote]
ardnas65 寫道:
HELLO!
818, 想問邊個係kitty lock? 點解有fan club ge!?!?

Kitty Lock咪就係偶像媽咪呀麻!所以咪有fan's Club囉![/quote]

複式洋房

唔係呀, 我地只不過係一班朋友傾下計咋!

[quote]
ardnas65 寫道:
係咪atv個個呀??? [quote]

等待驗證會員

哦.... 我又join 得唔得呀???
但係想問個偶像媽媽選左未呀??

男爵府

緊得啦﹗
乜有偶像媽媽選舉咩?邊到攪架?

等待驗證會員

多謝晒先!!!
亞視搞ga.....但係好似無晒聲氣咁. 但係我不嬲都唔係亞視迷...

男爵府

我都係,就算開住唔睇都會係無線.................

[quote]由 ardnas65 於 2004-10-06 23:19:42

多謝晒先!!!
亞視搞ga.....但係好似無晒聲氣咁. 但係我不嬲都唔係亞視迷... [quote]

大宅

Hello 各位!
睇到個topic "Kitty Lock Fan's Club"心想係o米西區的Kitty Lock 呢? 點知真係wor! Hi! Kitty Lock. 原來你咁勁o架有Fan's Club tim. 我又要做你fans...請問其他fans 我可吾可以呀?

男爵府

哈哈~~~
又多一個fans來了

大宅

琳&雪是否姐妹來的 :mrgreen:

複式洋房

Kitty 你真有吸引力呀, 越來越多 Fans.

侯爵府

小樺媽咪 ,

好高興喺度見到你呀!

你好醒呀,琳&雪係2姐妹嚟架!唔單止咁,琳琳小天使同Mary媽咪都係親姐妹嚟!!

佢地個個都國色天香,大有條件選做皇上嘅"貴人"同"答應"架!!
小樺媽咪 寫道:
琳&雪是否姐妹來的 :mrgreen:

別墅

Kittylock,

攪mud鬼li期咁紅呀, 鬼咁多fan"屎" "莫仔"近來點呀 幾時來我家同kobe玩呀 :-P :-P :-P :-P :-P

kobema

高比媽

首頁
12345...7

尾頁

跳至