美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

Mummy,

ths,你已經幫o左我好多!

With GOD all things are possible.

男爵府

Re: 100%唔甩兼勁長睫毛液, 超正! 其他牌子話唔甩果d都要行埋一邊!

我買咗支袛用咗一次,可能我平時唔化妝,唔習慣成日"篤"到眼,放係度無用到,好似好嘥,有無人有興趣?平平地讓出.

洋房

hi,

我都想知可否e個名比我.

謝謝,

子爵府

Mummy 寫道:

至於更好搽mascara既方法, 就得請其他媽咪教路啦!

搽眼 睫 毛液既方法 -
從 睫 毛 的 上 端 來 刷 睫 毛 , 而 睫 毛 液 要 呈 鋸 齒 狀 般 地 持 續 移 動 , 睫 毛 要 從 下 往 上 按 壓 。

子爵府

呢隻睫毛液確實平靚正! 但係最好都係搽多個base打底先, 咁樣會挺好多

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

THANK YOU, 等我去屈人寺LOOK LOOK.

首頁

尾頁

跳至