心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 小朋友有哮喘病和鼻敏感

jj

我女剛學咋.

天呀, 我一陣e 份gs 俾你. 你睇下最后個題!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔知亞女幾時先會叮一聲

大宅

heihei媽,
唔通我又攪亂左hinhinmummy個女?! 用咩琴書呀? If 我有, 用完既比你啦, 唔好浪費, 彈完又唔會番彈既.
--- 2J 作品

子爵府

jj

我女暫時用緊兩本, 係表姐俾佢既, miss 話仲ok, 可以用, 到時要買先問你.

e左野俾你, 你check 啦.
唔知亞女幾時先會叮一聲

大宅

heihei媽................................................................................................................. @v@" 見到我滴汗嘛?!
我連第一題都答唔出呀...

--- 2J 作品

侯爵府

minnie

呵呵佢玩野啦, 點會呀, 如果佢budget真係set左2千幾元, 點會忽然加到甘多呀

jj

我以前學琴的時侯, 初時單手

學看琴譜

第一兩堂一定吾會雙手

男爵府

hi~~~我又返到黎la~~~

子爵府

hinhinmummy

我都覺得佢玩野多啲. 做番俾大家睇佢唔係小家咁解啫.

jj

我何止滴汗, 係嘔血(ing)...........
唔知亞女幾時先會叮一聲

子爵府

hinhinmummy

亞女真係用兩隻手, 高音同低音囉, 都係由middle c 開始囉. 係咪唔正常??
唔知亞女幾時先會叮一聲

侯爵府

HEIHEI媽

係由middle c開始, 跟住一路教佢看琴譜....cdefgabcd甘數落去落

我記得就係彈完右手先彈左手, 跟住先兩隻手一齊.

but吾知我係吾係out啦, 都20幾年前law.......依家可能吾係再係甘教法

侯爵府

HEIHEI媽

係由middle c開始, 跟住一路教佢看琴譜....cdefgabcd甘數落去落

我記得就係彈完右手先彈左手, 跟住先兩隻手一齊.

but吾知我係吾係out啦, 都20幾年前law.......依家可能吾係再係甘教法

子爵府

早晨, 我決定基法啦, 希望Good luck啦 :-P

民房

你可以買 Manuka Honey 蜂蜜早晚飯前食一星期至一個月, 好見效, 小朋友喜歡 但manuka有分ump5+, ump10+, ump15+ ump20+ 加數赿大的是用於治療, 小朋友可試下10+先, 好番再轉5+至8+的用作保健, 但一樽百幾二佰元, 都可食一個月, 屈臣氏有買, 好過食藥, 我有朋友都試了, 話好得, 唔好一味依賴 藥物, 否則小朋友體質好差, 食小d有刺激性的食物, 例如蒜頭, 芒果, 煎炸食品

侯爵府

bk short 左呀, 點解會第一頁係05年的POST黎架...............SHORT 左

首頁

尾頁

跳至