自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 閣下女女有冇玩''光之美少女''

pangpuiyee

我可以買比你, 你要幾多no 呀, 話我知, 到時我可以寄比你,
每張係1.75 , 我同其她媽咪都係咁計, 你要的話可以pm 我
我家有位小主人

大宅

yuyu62

我還未有以下no# 14,15,17 , 點算呀, 你都係無no#7、12、13、14、15、16、17、20, 其中一張係變身卡呀,
你有無辦法買到呀,d bk 媽未都無多,點算

我家有位小主人

大宅

請問部機大約幾錢? 我聽日去買 其實共有幾多張咭?thx

大宅

我今日去睇過部機, $179貴嗎? 是日文的, 你們睇得明嗎? 我唔知點樣玩? 玩d咩? thx

大宅

pangpuiyee

我買部機係149 呀, 你可以係文具店睇價錢, 同埋我部係係出英文喎, 若困你係要卡的話我可以買比你
你pm 我
我家有位小主人

大宅

Hello, 各位媽媽

我也剛買了部機給小女作測驗禮物,並一次買了四包咭給她,希望齊咭機會大點,但可惜

現徵求6,7,10,12,13,14,16,17,18,19,20,21

交收方式請PM我,謝謝!

大宅

HI

我還未有以下no# 14,15,17

以下D 卡是多左出黎, 可以交換
36X3,11X3, 33, 26, 02X2, 25, 05X2, 26, 24X2, 32, 09X2, ,03X5, 30X3, 04X2, 05X3, 11X3, 30X3
我家有位小主人

複式洋房

lyanlyan3 寫道:

yuyu62

我還未有以下no# 14,15,17 , 點算呀, 你都係無no#7、12、13、14、15、16、17、20, 其中一張係變身卡呀,
你有無辦法買到呀,d bk 媽未都無多,點算

lyanlyan3

係呀!一路都冇新進展.你女女識玩未?我發覺11-20Number好似少D,如果有專賣散咭D舖頭就好啦!

==============================
我想徵求"光之感應機魔法卡"No 7、12、13、14、15、16、17、20

可以用郵票or其他方式$..交換

珍珠宮

醒目開學勳章

我有以下多出
2..3..5..11..22..26..32...可以用 $1.4郵票交換...

我欠6...12..13..14....17..可以用 $1.4郵票

大宅

我買左啦, $149, 不過唔係好識玩. 佢會叫你要做...or 我要自動自覺做?

有d咭功能相同, 例如:同你講一句嘢, 係唔係唔洗買幾張功能相同的咭?

未知功能果d咭點算?

我只有跟機果5張咭, 請可以賣咭給我的媽咪pm我, thx

大宅

yuyu62

我叫個女唔好玩住, 套有未有呀, D 卡還欠3張, 最緊要係變身果張, 係無呀, 激死人, 不過我諗遲D 我會去下信和有無得散買, 係咁係到等, 都唔知等到幾時

我想徵求"光之感應機魔法卡no# 14,15,17

各位媽咪
本人有多左D 卡出黎, 若你地要的話, 可以PM 我

我家有位小主人

別墅

請幫忙!!!!!!

徵求: 7, 12, 15, 16, 17, 20

我有: 1-5, 10-11, 21-22, 24, 26, 30, 32, 36 多出 (updated 20March)

如有興趣交換(香港島交收或郵寄),可以e-mail: [email protected] or PM 我都得;我亦同意用$2幫你買一張。

Best regards
lemoncoffee

大宅

請問有幻彩魔力環既係邊一張呀? thx!

同埋有咩用?
Pretty Princess Petite Prince

大宅

請問咭1-5係咪跟機送的, 點解你地會有多? thx

別墅

pangpuiyee 寫道:
請問咭1-5係咪跟機送的, 點解你地會有多? thx

要另外買

洋房

Hi pc2529,

Can I exchange your 10, 21 that you want?

I want 12,13,14,17,20,34.

(I have 10X1, 11X1, 21X2, 26X2, 27X1, 30X1, 32X1)

Which one do you like?

Thank you very much.

CC Lam

大宅

我想徵求"光之感應機魔法卡no# 14,15,17

各位媽咪
本人有多左D 卡出黎, 若你地要的話, 可以PM 我
我家有位小主人

大宅

我欠no.7
各位有double就pm我
$2兼自備回郵,thanks
曉彤&曉陽~

大宅

Hi Hi C.C. Lam

Sorry I didn't have the card that you want.

大宅

我在yahoo拍賣找到一個賣家有好多咭, 1元2張, 你地可以去睇下. thx

首頁

尾頁

跳至