想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

醫生就話係,不過都開心左半日。
miffymiffy 寫道:

係咪打安胎針既反應黎架??[quote]
cascades 寫道:
nikitaki,
百x都有美國蛋買,你叫工人買美國蛋啦。我今日點都令自己開心下,我用d仔驗左,果然不出醫生所料,真係+ve,雖然我知唔係真,但有下線出個刻真係好開心。
[/quote]

侯爵府

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

我又上里喇! 唔知點解lee幾個星期都好差, 3-4日嘔一次. 仲有一次又急又要嘔, 漏左尿呀! 笑c 我!!!

cascasdes:
星期四我上里, 等你好消息呀!!

nikitaki:
點呀? 害喜嚴唔嚴重?

侯爵府

Nikitaki:

係呀, 鍾炎午醫生幾好架! 講野斯斯文文, 幾詳細. 我上次就見佢! 其實我一向想搵袁醫生, 但上次佢 fully book (我流啡急見醫生) 所以改見鍾醫生, 今次就搵返袁醫生, 加上又係女性.
下次再有bb, 我就會搵鍾醫生, 因為佢同袁醫生無乜分別! 一樣都ok, 鐘醫生仲平少少!!

你多d 上 msn喇, 我日日都上架!!! 你o甘訓得既!! 不過lee排我星期六,及日都要訓下午覺. 仲一訓就 3小時以上, 幾勁!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

好眼訓呀~~~

大宅

cascades,

恭喜 恭喜

大宅

babyling,
我未係架,醫生話係d針藥反應,我check黎等自己開心下咋。我開新part啦~~part13延續版,等個個都"實生"

首頁

尾頁

跳至