跳至

首頁

尾頁

男爵府

oh~ 你地就好啦~ Sunday去了beach....
我老公呢期勁忙~ Sunday 有event去做呀~ Yati又放假,我只好留在西貢區同小啤子去公園玩~

其實我都好想再快d去多次beach~

原文章由 meimeicat 於 07-8-27 17:32 發表
hi Yvonne,
係呀係呀
我係2:50到,4:30走~
尋日真係幾好,有d陽光,又唔太多人,
我樓下有架巴士直達,好方便呢,不過只限周日同假期
我唸住趁夏天未過去多幾次呢~

...
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

大宅

你地好開心呀
星期日我地同奶奶有個約會,無街去:tongue:
唔抵得呀:tongue:

大宅

原文章由 bearso 於 07-8-27 11:48 PM 發表
oh~ 你地就好啦~ Sunday去了beach....
我老公呢期勁忙~ Sunday 有event去做呀~ Yati又放假,我只好留在西貢區同小啤子去公園玩~

其實我都好想再快d去多次beach~

...

啤嫂,你同小啤子2個自己去啦,我同亞仔有時都係甘,下次我同亞仔拍拖,叫埋你同小啤子拍拖啦,4個人可以開圍打牌

大宅

我想問聲,我有無一本 "開明父母學堂"類似既名既書借左比你地呢?我唔知自己放左係邊,定借左比人,但同事想借黎睇

大宅

Gu Ma,

係我度呀! 我仲未睇呀 我明早擺你信箱,你借你朋友先啦 !
sorry, keep 左咁耐.
原文章由 gu 於 07-8-28 09:11 發表
我想問聲,我有無一本 "開明父母學堂"類似既名既書借左比你地呢?我唔知自己放左係邊,定借左比人,但同事想借黎睇

男爵府

早晨!
Michael B. was born on 15 Nov 2005!

大宅

gu,

Confirmed !

Pooh2005 order @當當網
總數:75.4+8項+4-5元運費,總數約88.4

POOH2005

大宅

毫子媽,係你度呀,唔該哂,下星期啦,巨下星期至要,唔該。

阡晞媽,唔好意思,我計錯數,你改番啦,哈哈。

各位,記住計下條數,我會計錯的呀

大宅

初計係甘,大約啦下。

Bearso's Order @ 当当网 --- Confirmed ! Thanks a lot!!!!

總數:287.8+12項+4-5元運費,總數約304.9

Fandyli @当当网
總數:96.2+6項+4-5元運費,總數約107.2

meimeicat's Order @ 当当网
總數:416.7+15項+4-5元運費,總數約573.7

毫子媽
總數:322.8+22項+4-5元運費,總數約349.8 -- confirmed , thanks!

彤彤媽
總數:46.9+5項+4-5元運費,總數約56.9

蕾蕾媽
總數:79+6項+4-5元運費,總數約90

今次大股東不再是毫子媽啦,弓起弓起,

男爵府

Gu 媽,

我訂了書在洋網呀! 落了你既住址,我今日會去付款 (恆生銀行)~ 我會send 個email 比你關於我既訂書details~

Thanks a lot!!!!!!!!

[ 本文章最後由 bearso 於 07-8-29 09:10 編輯 ]

大宅

初計係甘,大約啦下。

Bearso's Order @ 当当网 --- Confirmed ! Thanks a lot!!!!
總數:287.8+12項+4-5元運費,總數約304.9

Fandyli @当当网---Confirmed! Tks~
總數:96.2+6項+4-5元運費,總數約107.2

meimeicat's Order @ 当当网
總數:416.7+15項+4-5元運費,總數約573.7

毫子媽
總數:322.8+22項+4-5元運費,總數約349.8 -- confirmed , thanks!

彤彤媽
總數:46.9+5項+4-5元運費,總數約56.9

蕾蕾媽
總數:79+6項+4-5元運費,總數約90

今次大股東不再是毫子媽啦,弓起弓起,

男爵府

我仲係到努力緊, 睇下有咩啱, 我要快手d先得.

大宅

原文章由 crystal888 於 07-8-29 02:44 PM 發表
我仲係到努力緊, 睇下有咩啱, 我要快手d先得.

等到星期五呀靚太:mrgreen: 你參考下各位媽媽訂咩,都差無幾啦:mrgreen:

大宅

各位,開左新版
去大個仔大個女版啦

首頁

尾頁

跳至