論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Re: 我的菲姐......

係人睇到都流哂口水la
HIMMAMA3  男爵府

珍珠宮

係呀,個種幸福法……真係唔能夠用文字形容

可惜明晚約左人,留唔到係屋企食飯……依家唔返屋企食飯,覺得好可惜架。

喂,樓主甜姐兒,夠2000個post啦,你快d開返個part 2俾我地啦

珍珠宮

今日有無睇師奶兵團?其實我覺得葉童d演技都唔係浮誇,點解佢會俾人話呢

水晶宮

嘩,人氣頂盛, 禁2000post la.
甜芋,等你呀

水晶宮

我冇睇呀,乜葉童比人話咩
Froggy_joe 寫道:
今日有無睇師奶兵團?其實我覺得葉童d演技都唔係浮誇,點解佢會俾人話呢

珍珠宮

係呀,俾d觀眾話浮誇嘛
但佢呢個角色係有d喜劇元素,我覺得OK喎
三個師奶夾埋,幾好睇呀,連我老公都有睇
HIMMAMA3 寫道:
我冇睇呀,乜葉童比人話咩
[quote]
[/quote]

水晶宮

喜劇係誇gu wor. ?-(
自從瑭心大結局暫時冇追电視,仲好反正都吾夠時間用,又要陪仔仔又要上bk

珍珠宮

SandraLo,
你無時間煮咩?
我就無工人煮得咁好,特別係中國菜,神奇呢?所以費事阻住地球轉,但有工人係處,有人洗野,我好開心架,特別係整蛋糕,你知啦,朱古力、忌廉、芝士……好鬼難洗架嘛,有工人係處,我整得不知幾爽
依家我係屋企只會煮西餐(星期日姐姐放假),或者係蛋糕。
SandraLo 寫道:
哇....... :-( :-( :-( 你地好過份呀.. :-( :-( :-(
我自嫁咗搬離娘家,已經食唔到好味嘅餸,未生阿女嗰陣,自己一個禮拜都煑番兩餐,雖然冇經驗,勝在有少少遺傳,都唔錯,但自從生咗.... :-( 十幾年嚟,真係冇啖好食......
好想去你地屋企食飯呀! :-(

珍珠宮

HIMMAMA3,
3歲人仔鐘意玩d乜呀?
喜劇係誇gu wor. ?-(
自從瑭心大結局暫時冇追电視,仲好反正都吾夠時間用,又要陪仔仔又要上bk

水晶宮

男仔最鍾意玩車,THAMOS是他的至愛.
該用戶已被刪除

珍珠宮

SandraLo,
你無時間煮咩?
我就無工人煮得咁好,特別係中國菜,神奇呢?所以費事阻住地球轉,但有工人係處,有人洗野,我好開心架,特別係整蛋糕,你知啦,朱古力、忌廉、芝士……好鬼難洗架嘛,有工人係處,我整得不知幾爽
依家我係屋企只會煮西餐(星期日姐姐放假),或者係蛋糕。

我好夜至放工,鐘點七點煮好走人,我就8:15至返到,有時重9:00 :-(
教仔心得:媽咪容易犯的錯誤
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=951856&extra=&page=1

成日話「讚」可以改正小朋友壞行為,到底點解同點讚?   
http://forum.baby-kingdom.com//v ... page%3D1&page=1

大宅

Froggy_joe

我都係自從有工人後焗蛋糕/烤雞都好happy, 因為唔使洗, 七國咁亂都無有怕

大宅

HIMMAMA3

我仔都係非常鍾意玩車, 咩車都啱, 近排至愛hot wheel, 以前都曾經鍾意過Thomas, 屋企有2個"姨媽"大膠箱火車軌, 火車十部八部, 全部佢老豆買, 但到呀仔差不多5歲時, 開始熱情冷卻, 竟然變咗佢老豆著迷 成日話要買新路軌比個仔, 其實就係佢自己想玩, 你知啦, Thomas好鬼多花樣架麻, 要樣樣買齊都幾大鑊, 最後要我係咁話佢, 依依哦哦黑白天鵝佢先肯收手.......大唔透!!

男仔最鍾意玩車,THAMOS是他的至愛.

水晶宮

des1971我地已经搬咗去'我的菲姐'第2集la
過去再talk過

首頁

尾頁

跳至