美容扮靚

跳至

首頁
12345...12

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

黑眼圈

我個黑眼圈好深,用左好多方法都搞佢唔掂,好似敷eye mask, 搽eye gel, 做按摩等...

無論我夠唔夠訓都好,個黑眼圈都係一樣,有冇人可以幫下我呀?thx!

男爵府

環保接龍勳章

Re: 黑眼圈

不如你去學刮痧美容自己做啦. 一星期做一至二三次,(視乎皮膚而定)因可通淋巴.幫助血液循環. ,我見過有人做第一次已收細
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

[quote]
Harry媽 寫道:
不如你去學刮痧美容自己做啦. 一星期做一至二三次,(視乎皮膚而定)因可通淋巴.幫助血液循環. ,我見過有人做第一次已收細

別墅

Dear HarryMa,

Thank you for your advise. I want to learn too. How much and how long is it course?

Please PM to me!!

Regs

男爵府

環保接龍勳章

lovebobo,

以前我是油麻地上堂的,但那裏好耐先開班,而且會比較多人學。我朋友其實係志在同人分享的,她每一班只收六至八人,學費只是五十元,包堂上用品,講議及送一隻用作刮痧的刮。
其實只是一堂的時間,只要你有時間,遠些也不是大問題吧?
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

翡翠宮

Harry媽,
價錢不是問題!因為我從來都未去過屯門,而且我係一個路痴,所以先問你有冇近D既地方

你話油麻地果度幾時會開班呀?同埋點樣報名嫁?

男爵府

環保接龍勳章

lovebobo,
please check PM.

複式洋房

Harry媽,我都想知多d資料呀...

子爵府

Harry媽,

麻煩你俾d資料我, 我都係想改善對"黑眼圈"...
Thank You! :-P

男爵府

畀面勳章

lovebobo:
ple check pm.

男爵府

Harry媽,
麻煩你俾d資料我Thank You!

男爵府

me too, please~~

大宅

我都想要呀!唔知眼袋得唔得呢?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Harry Ma,

Can I also have the details please? Thanks!

男爵府

Harry媽

Please may I have the details as well. Many thanks.

eunicema

複式洋房

Harry媽
Please pm the details to me, thank you

複式洋房

Harry媽

I want to know too, pls pm me the details.

thanks!

大宅

Harry媽

I also want to know too, pls pm me the details.

thanks!
一個人的快樂, 不是因為他/她擁有得多, 而是因為他/她計較得少, 願我們有一顆知足常樂的心.

子爵府

Harry媽,

我都想知,可否pm給我?

Thank you.

男爵府

Harry媽,

我都想知,可否pm給我?

Thank you.

:-D :-D :-D :-D

首頁