嬰兒用品

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

今日覆完診響沙田新城市廣場 Watson's 終於見倒 Huggie's 個濕紙巾盒啦, 拿拿林買左個番屋企, 想買又就腳既 mami 快 d 去買啦~~

大宅

今日係百佳有﹕160pc + 18pc薄盒),好似$49.9 (已特價),我無買,因覺得無需要,已買了goon & unicharm 的70pc/80pc 裝

[ 本文章最後由 amy_lee 於 07-9-29 19:06 編輯 ]

複式洋房

我都係搵唔到有細盒既><

不過今日見萬0 $69.9 有2pack 160 refill 架...
唔知又抵唔抵呢?

複式洋房

我琴日係荃灣沙咀道萬0見到有得賣,

好似係$36.9. (160片/ 1包 +18片/ 1盒)
hehe~~掛住同人傾計,唔記得望價錢ops:" />

我即刻買左 lu,huggie 真係好好用,

e家我有個細盒出街都方便d

[ 本文章最後由 joeylui 於 07-9-28 20:42 編輯 ]

複式洋房

我今日去屈x氏搵過...只得160refill...無附盒仔果隻><
惠康直頭無... = ="
(都唔知係咪自己住上水哩d新界區無呢/___\)

但見到有加強版(80片果隻)同加厚既(160片果隻)...
2隻同唔同架???

知唔知有咩分別??

別墅

薄盒

各位媽咪 最近我收到好幾位媽咪都想問我要薄盒 我都回覆她們惠康百佳有得賣 唔係因為我唔想送俾你地 而係寄既話 個盒唔係好硬淨 就咁寄爛既機會實在好大 但如果要包到佢唔會寄爛郵費會增加唔少......計落買個新既會仲化算 所以我才會咁答各位 本人住柴灣 而我仲有一個吉薄盒多出來 如果各位媽咪想要而又就腳 我可以拿去柴灣地鐵站 請PM我留電話

公爵府

畀面勳章

我搵左好多間mannings先搵到,係tko廣場,好似仲有2pack,有買快手ar! 終於可以平$3蚊!之前係wellcome都見到有,忍左手好耐!

原文章由 malteselucky 於 07-9-25 15:58 發表
I buy from Mannings today
$36.9 160 pcs + 16 pcs with small box

男爵府

原文章由 szeszes 於 07-9-26 21:06 發表
好好多, 3包梗緊一陣就用晒啦!! 初生 BB 在醫院時, 都要帶最少1包啦!!

出左院在家, 就用 "棉花+溫和滾水" 清潔, 不過開左大, 就最好先用濕紙抹淨 D 便便, 先用 "棉花+溫和滾水"

因為初生 BB 皮膚幼嫩, 長期用化學 ...

我重唸住帶huggis's簿盒入院已ok添..咁係咪要拿1 pkg入院呀

大宅

原文章由 hanson 於 07-9-21 09:11 發表
葵芳新都會廣場間百佳都有貨, $39.90

My husband just go to 葵芳新都會廣場間百佳, he bought two boxes and it still have stocks (around 6 boxes) left.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好好多, 3包梗緊一陣就用晒啦!! 初生 BB 在醫院時, 都要帶最少1包啦!!

出左院在家, 就用 "棉花+溫和滾水" 清潔, 不過開左大, 就最好先用濕紙抹淨 D 便便, 先用 "棉花+溫和滾水"

因為初生 BB 皮膚幼嫩, 長期用化學野抹 PATPAT, 唔洗一星期就紅卜卜

哈哈!! 一個月都唔只用3包啦!!!

原文章由 mimoniki 於 07-9-26 15:54 發表
huggie 's 係咪好用過強生架...??
我丫b11月先出...
但之前已buy左3大包強生..

如果再買會唔會用唔晒架??
but聽落好抵買咁wo~^^ ...

男爵府

好好多

原文章由 mimoniki 於 07-9-26 15:54 發表
我丫b11月先出...

but聽落好抵買咁wo~^^ ...

複式洋房

我丫b11月先出...

but聽落好抵買咁wo~^^

大宅

見咁多位 mami 講左咁多日, 我星期日終於都響 watson's 買埋個薄盒啦, 仲要得番 1 pack, 搵過咁多間先搵倒, 貴 3 蚊都唔緊要啦~! 真係好薄, 第時帶出街用好方便!!

大宅

I buy from Mannings today
$36.9 160 pcs + 16 pcs with small box

原文章由 雪瑩 於 07-9-25 07:50 發表
全線惠康or百佳都有 都係$39.9 160片加16片

大宅

其實大家可以响百佳網上買, 要幾多都得la~~買埋其他日用品, 湊夠$500就免費送貨, 唔洗拎餐死~

我上星期都訂咗, 仲有16片簿盒送ga~~

http://www1.parknshop.com/WebShop/NewUserSignUp.do?service=direct&service=1&service=%24WebBorder.%24NavigationBar%240.%24DirectLink%242

別墅

全線惠康or百佳都有 都係$39.9 160片加16片
原文章由 szeszes 於 07-9-22 18:26 發表
惠康都有呀!! 小西灣商場入面果間惠康仲有好多, 好似係 HK$39.9

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

惠康都有呀!! 小西灣商場入面果間惠康仲有好多, 好似係 HK$39.9

大宅

今日去mannings買左!160refill + 薄盒 + 16 pcs, $36.9
見到雲景道mannings仲有3~4 packs.

OH! BB出年1月先出世, 家下買定都唔會早掛, 咁難得有薄盒
做o左740天奶媽, 終於收工啦! 各位繼續努力哦!

別墅

我今日都去mannings買左!36.9 160refill + 薄盒 + 16 pcs
今日仲見到上環永吉街、tst金馬倫道都剩返一pack!前天就在荃灣荃錦見到有4、5 packs

大宅

葵芳新都會廣場間百佳都有貨, $39.90

首頁
12345...6

尾頁

跳至